Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ μέχρι την καθαρά Δευτέρα έχει δώσει ο Δήμος Αλμωπίας στους ιδιοκτήτες των καφετεριών και συναφών επαγγελμάτων της Αριδαίας να αφαιρέσουν τις πρόσθετες κατασκευές που έχουν κάνει.
 Διαφορετικά ο Δήμος θα τις γκρεμίσει όλες. Αυτό διαβεβαίωσε  το Δημοτικό Συμβούλιο, με αυστηρό τόνο, ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης.
΄Μετά το καρναβάλι  θα μπει τάξη  είπε χαρακτηριστικά.  Στο μεταξύ χωρίς να ερωτηθεί σχετικά τόνισε ότι τα έξοδα του καρναβαλιού φέτος καλύπτονται όλα από χορηγίες και ο Δήμος δεν επιβαρύνεται.

16 σχόλια:

  1. Ετσι Πασόη, γερααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν το κάνεις αυτό δήμαρχε σημαίνει ότι έχεις ΚΑΡΥΔΙΑ!!! Μπορεί να χάσεις πέντε - δέκα μαγαζάτορες , αλλά θα κερδίσεις όλους εμάς τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ να ξυπνήσει και ο δήμαρχος Εδεσσας ...που δεν το βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά ρε παιδιά γερά από δω γερά από κει θα ΓΕΡΑσει γρήγορα ο άνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαμαντη,ημουν στο δημοτικο συμβουλιο.Ο βασιλιας Πασοης συρθηκε προς την κατευθυνση αυτη απο την αντιπολιτευση.Συγκεκριμενα μετα την τοποθετηση του Μπινου,που μιλησε για τις ασχημιες του πεζοδρομου αλλα και για αφθερεσιες τραπεζων που τοποθετουν κολονακια στους πεζοδρομους.Σαμανδη ο βασιλιας μας,τον ψηφισαμε,ακουει και τα σωστα τα δεχεται.ηταν σωστα αυτα που ειπε ο μπινος,ηταν σωστη η θεση του πασοη που μιλησε για απομακρυνση ολων των αφθερετων κατασκευων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Poly sostos o kyrios. POIOI EINAI aytoi oi filoi poy ksediantopa katalamvanoyn ta pezodromia paranoma;kala toys ta eipan tora prepei kai na yloppihtoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σθμφωνημενα τα ειχαν. Ο ενας προτεινε, ο αλλος ελεγε ΝΑΙ. τον ΖΕΡΖΗ δεν τον ακουν;Αλλα και αυτος τους εγραψε.Ετσι εσεις; μπριτς! Εγω δεν μετεχω στις επιτροπες για την παιδεια.Δασκαλος να σου πετυχει.ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ να μπουν σε καμμια επιτροπη. Ο δασκαλος ΖΕΡΖΗΣ,Ο καθηγητης ΣΠΕΛΕΤΑΣ μας εγραψαν κανονικα!!!!Μας ειπαν ξου ρεεεεεε.Δεν μπαινουμε, δεν μπαινουμε. Δεν πατε να πνιγητε!!!!!!Ετσι θελουμε....ετσι κανουμε.ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απο Εδεσσα μερια ...1 Μαρτίου 2011 στις 4:28 μ.μ.

    ΡΕ ΓΙΑΝΝΟΥ ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕ μας έφαγε στην στροφή η Αριδαία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. na dw na gremizete h kainourgia kataskeyh tou saritza kai meta tha pw mpravo dhmarxe!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με την κατάληψη των πεζοδρομίων αλλά και των δρόμων από λογιών λογιών καλούδια (τραπέζια, κλούβες, ζαρζαβατικά, γλάστρες, κ.λπ.) τι θα γίνει; Αλήθεια, από πότε οι κλούβες πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και καταλαμβάνουν μέρος του οδοστρώματος;
    Όταν παιδιά, ηλικιωμένοι αλλά και γονείς με παιδικά καρότσια αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν τα πεζοδρόμια και αναγκάζονται να κατεβούν στο δρόμο...
    Όταν ατόμα με κινητικά προβλήματα αλλά και γονείς με παιδικά καρότσια αδυνατούν να χρησμοποιήσουν τις ράμπες, όπου υπάρχουν, επειδή κάποιος πήγε και πάρκαρε εκεί το αυτοκίνητό του, για να πάει να πιεί το καφεδάκι του!
    Όταν...όταν...
    Για όλες αυτές τις περιπτώσεις νομίζω ότι ο Κ.Ο.Κ. είναι σαφής και ξεκάθαρος.
    Άσε που δε χρειάζεται να υπάρχει κανένας Κ.Ο.Κ....
    Λίγη σκέψη. Λίγος προβληματισμός από όλους μας χρειάζεται και αλλαγή συμπεριφοράς.
    Καλό σας βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. takh sagapame doulepse gia thn aridaia swse oti xathhke thn prohgoumenh tetraetia. mazi me ton pasoh gia thn almwpia mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ "ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ"),ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΙΝ Α Ν Α Τ Ι Ν Α Χ Τ Ο Υ Μ Ε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανωνυμε των 9,42 γραφεις για τον Κ,Ο,Κ και σωστα τα γραφεις. Κατι μου εφερες στη μνημη με το κειμενο σου. Επι 4 χρονια ακουγα στο δημοτικο συμβουλιο,διαβαζα στις τοπικες εφημεριδες[κυριως μια με το τιτλο ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ]πολλα μπραβο για μια μελετη που θα ρυθμιζε μια για παντα το κυκλοφορικο της Αριδαιας.Τη μελετη θα την εκανε το Α.Π.Θ. τα χρανια περασαν,ο δημαρχος αλλαξε, το αποτελεσμα της μελετης ακομη αγνωστο, Ερωτηματα:1! Εγινε πραγματικα μελετη η ηταν νουφαρα ολα τα λεγομενα και γραφομενα; 2! Αν εγινε, που ειναι και ποιος την παρελαβε; Υπαρχει στο Δημο; 3! Τι αναφερει για το κυκλοφορικο της πολης και γιατι δεν εφαρμοστηκε;4!Ποσο κοστισε η εγινε δωρεαν απο το Α.Π.Θ.;5! Πληρωθηκε η τη χρωστα ακομη ο δημος; 6!Αν πληρωθηκε,υπηρχε αναθεση η δοθηκε "υπερ πατριδος" το οποιο ποσο; Μηπως καποιοι πρεπει να απαντησουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μεγαλε καλα τα ρωτας,ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!!!!!ΓΙΑΤΙ καποιοι καταπινουν τη γλωσσα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Zerzh ktypane koydoynes den prepei kati na peis;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)