Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ

ΣΕ κατάσταση πανικού και απελπισίας δείχνει να βρίσκεται η ηγεσία της προηγούμενης δημοτικής αρχής( πρώην  Αριδαίας)  για την οικομική τρύπα και  γενικά  την  οικονομική διαχείρηση στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ.
 Με ένα περίεργο δημοσίευμα σε εφημερίδα της αρεσκείας της, η οποία και ήταν φίλα προσκείμενη,προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και τα κακώς επερχόμενα γιαυτούς. Με εκτενεις αναφορές στο έργο του πρώην Δημάρχου και συνεχείς αφορισμούς στον Χρήστο Μπίνο ,αλλά και τον σημερινό Δήμαρχο  Δημήτρη Πασόη επειδή  δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο με αυστηρό...τόνο στον Πέτρο Ζέρζη οτι θα φέρει στο δημοτικό συμβούλιο όλα τα οικομικά στοιχεία της τελευταίας δεκαετίας.
Το δημοσίευμα δίνει την εντύπωση ότι πρόεδρος και γενικός" δερβέναγας" στα Λουτρά  ήταν  ο Πέτρος Ζέρζης  και η διάδοχός του στη προεδρία Δήμητρα Παυλίδου ,ήταν απλώς "γλάστρα" ,αφού δεν κάνει καμμία αναφορά σε αυτήν. Προφανώς ο συντάκτης του "  επαγγελματικού΄" δημοσιεύματος γνωρίζει πολύ καλά για ποιούς χτυπάει βαριά η καμπάνα.....

 Στο μεταξύ σύμφωνα με ανεπίσημος υπολογισμους ,επίσημες πηγές δεν αποκλείουν το χρέος να αγγίξει το1,5 εκ. ευρώ.

16 σχόλια:

  1. XTIZONTAI KAI POLYKATOIKAKIES PROS THN EYKSOINO LESXH MERIA APO PROHN KAI NYN DHMOTIKOYS SYMBOYLOYS THS PAREAS ZERZH-TOYFEGGOPOYLOY.
    TSANTALI GIA PSAXTO LIGO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OLA TA TSAKALAKIA PROTI MOYRI STI FOTOGRAFIA.
    POLY PETYXIMENO SAMANTI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΡΟΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΑΣ ΤΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ΡΕ ΚΕ ΤΑΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ? ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΚΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι αυτοί που φεύγοντας χρωστάνε, στα σπίτια τους είναι σπάγγοι. Μόνο άσχετοι δε γνωρίζουν από οικονομική διαχείριση και δυστυχώς το 90% αυτών που κατεβαίνει είναι και άσχετοι και νηστικοί.Πώς εξηγείτε όμως ότι η Αλμωπία τους ψηφίζει;Μήπως τα χαρακτηριστικά αυτών λίγο πολύ τα έχουμε όλοι και ψηφίζουμε αυτούς που μας μοιάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. oi,proin,,synvoyli,to,loytron,tynxani,na,ine,apo,to,loytraki,magazi,o,enas,soyites,o,alos,tyxaio,de,nomizo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ola sto fws kai poxen esxes na deite kata katerinh pleura....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι θα πει,ρε φιλε, να δουμε προς την κατερινη; ξερεις κατι; αν ναι, γιατι δεν το λες; υπονοεις κατι για τον απελθοντα και τι; ετσι και μονο ετσι θα γλυτωσουμε απο τετοια λαμογια,Δεν το κρινεις σωστο να συμβαλλεις εστω και λιγο στο ξεκαθαρισμα τις μποχας;ολα στο φως γραφεις,γιατι δεν βοηθας; Εγω ψηφισα τον Ζερζη αλλα αν εκανε κατι στον εισαγγελεα, τελος στην ασυλια, τελος στη λαμογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μην βάζετε στο στόμα σας τον Ζερζη.Καλύτερο δήμαρχο και πιο τίμιο,αληθινό, δεν θα βρείτε πουθενά.Κρατήστε και σπέρμα του για να μην χαθεί το είδος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Zerzi hsoyn panta agenis kai iperoptis. to sperma sthn gineka soy.fteei o pasois poy den se exei klisei akomi mesa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΔΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΗΤΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φιλε να πανε στην ευχη της παναγιας,αλλα πρεπει πριν τους εξορισει ο πασοης να ελεχθουν τα οικονομικα της επιχειρισης, οι τραπεζικοι τους λογαριασμοι, να τιμωρηθουν για τις λαμογιες και μετα στη μακρονησο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. latos. oi dyo prohn proedroi na meinoyn sthn Aridaia .na daktylodixnontai gia oti ekanan. na zitisoyn signomi kai na deiksoyn to ergo poy ekanan kai xreosan toso poly ta loytra. o f i l o y n e k s i g i s e i s stoys dimotes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mpino kaigesai polu vlepw olo sxoliazeis... se teleiwse o zerzis kai ponas me to dikio sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)