Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Μ. Αλ. Ηράκλειας 1-0

 Μεγάλη νίκη για την Αναγέννηση Γιαννιτσών που κέρδισε με 1-0 την ομάδα της Ηράκλειας και ξαναμπήκε στο κόλπο ανόδου , το παιχνίδι ποιητικά ήταν μετριότατο, με την ομάδα των Γιαννιτσών
να έχει μια ελαφρά υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει  αγωνιστικά.
Οι γηπεδούχοι φανερά επηρεασμένοι από την άτυχη ήττα στην καλλονή είχαν ένα καλό πρώτο μέρος με πρωταγωνιστή σε αυτό το διάστημα τον ιορδανίδη, που ήταν και ο σκόρερ του χρυσού τέρματος . στην επανάληψη ο ρυθμός και από τις 2 ομάδες έπεσε με τα Γιαννιτσά να δημιουργούν σε αυτό το διάστημα 2 μόνο καλές φάσεις και η Ηράκλεια μια.
Το αγχωτικό σκορ κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των λιγοστών φιλάθλων(500 άτομα) αναλογικά με άλλα ματς, που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Το 1-0 σε τελική ανάλυση κρίνεται δίκαιο και δίνει πλέων ελπίδες ανόδου στους κυανόλευκους, που ξαναμπήκαν στην τριάδα.
Φάσεις και γκολ
Στο 7’ ο Γ. Ιορδανίδης μπήκε στην περιοχή της Ηρακλείας σούταρε απόκρουσε σωτήρια , εντυπωσιακά ο Δαύκος.
Στο 9’ διαδοχικά σουτ του Αλιόγλου και του Ζιαμπάρη μάζεψε δύσκολα ο Λαμπρόπουλος
Στο 17’ έξοχος συνδυασμός του Παναγιωτόπουλου με τον ιορδανίδη Γ. ο νεαρός αρχηγός της Αναγέννησης Ιορδανίδης Γ. με σουτ κεραυνό έστειλε την μπάλα στην γωνία του Δαύκου ανήμπορος να αντιδράσει κάνοντας το 1-0
Στο 47’ πάσα ασιστ του Ιορδανίδη Γ. στον Θανόπουλο , ο Δαύκος θα τον προλάβει διώχνοντας λίγο έξω από την περιοχή με τα πόδια.
Στο 55’ δυνατό σουτ του Μουτίδη αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή πέρασε σύριζα άουτ.
Στο 62’ πάσα του Παναγιωτόπουλου στον Σουλίδη , δυνατό σουτ του τελευταίου διώχνει σε κόρνερ ο Δαύκος.

Διαιτησία :Μολιχιτούδης, Κατσικογιάννης, Γαλάτσος Σ.Δ. Μακεδονίας.
Κίτρινες: Νίρλας, Παπαγερίδης, Θανόπουλος, Σουλίδης, Καραμανλής, Μαντζουράκης, 
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Κιούρκας): Λαμπρόπουλος, Φωτιάδης, Πεχλιβανίδης, Ιασωνίδης, Καραμανλής, Σεμερτζίδης, Χασάνογλου , Ιορδανίδης Γ(89’ Ιορδανίδης Ν)., Θανόπουλος(76’ προβατίδης), Παναγιωτόπουλος(73’ Στεφανίδης), Σουλίδης.
Ηράκλεια(Μαραντάς): Δαυκός, Νίρλας, Καρασαλίδης(30΄Σιδηρόπουλος), Ζιαμπάρας, Κοσμίδης, Παπαγερίδης, Κυρου(77’Μαντζουράκης), Αληόγλου, Γαλακτερός(77’ Γαιδατζής), Μουτίδης, Κρυστάλλης

Γ. Χατζηχρήστος

Παρέμεινε πρώτη η Επανομή!
εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάκη Δεμιρτζόγλου στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, ήταν αρκετή για την Αναγέννηση Επανομής, προκειμένου να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο απέναντι στον Αετό Σκύδρας και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Βορείου ομίλου της Football League 2. Στο… κατόπι της Επανωμής βρίσκεται πλέον η Καλλονή που σε ματς-θρίλερ κατάφερε να επικρατήσει με 4-3 στην Κοζάνη και να εκμεταλλευτεί την εντός έδρας ήττα του Φωκικού από τη Δόξα Κρανούλας.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΦΩΚΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 1-3

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ 3-1

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – Μ. ΑΛΕΞ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ 1-0

ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΕΘΝ. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 1-0

ΚΟΖΑΝΗ – ΚΑΛΛΟΝΗ 3-4

ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 1-0

ΟΔΥΣ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 1-0

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2-0

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)