Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

91 ΟΙ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ

ΙΔΙΟΣ παραμένει ο αριθμός των υδρονομέων στο Δήμο Αλμωπίας σύμφωνα με το αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Τραπεζανίδη.Για τον πρώην Δήμο Αριδαίας 52 και 39 για τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου.Οι καθαρές αποδοχές είναι 500 ευρώ το μήνα και η αρδευτική περίοδος απο 15 5-2011 εως 15 -9-2011.

18 σχόλια:

  1. Σιγά μη κουραστούνε και αλλάξουν κάτι
    Ότι βρήκαμε το συνεχίζουμε
    Με ποια κριτήρια ορίζεται ο αριθμός των υδρονομέων?
    Πόση είναι η αρδευόμενη έκταση του Δήμου και κάθε τοπικού διαμερίσματος ξέχωρα, για να ξέρουμε πόσοι υδρονομείς χρειάζονται?
    Α ….μας λένε και την αμοιβή.. μα αυτή καθορίζεται με τον ν 3205/03
    Μήπως είναι αναγκαίο να μπουν και επόπτες υδρονομείς τουλάχιστον τρεις για να ελέγχουν το έργο των υδρονομέων?
    Α…και το άλλο γιατί η περίοδος για όλα τα τοπικά διαμερίσματα να είναι η ίδια.
    Τον Απρίλιο δεν έχει ποτίσματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΚΑΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΒΑΣΕΙ ΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΠΙΝΟ, ΖΕΡΖΗ ΚΤΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΌΣΟΙ ΘΑ ΚΌΨΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΟΜΟΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

    Β.Δ. 28 Μαρτ./15 Απρ. 1957
    Περί της αστυνομίας επί των αρδευτικών υδάτων

    'Αρθρο 6 : Προσόντα
    1. Ινα εκλεγή τις υδρονομεύς ή επόπτης υδρονομέων δέον: α/ Να κέκτηται την Ελληνικήν ιθαγένειαν. β/ Να έχη συμπληρώσει το 23ον έτος της ηλικίας του και να μη υπερβαίνη το 60ον. "Υδρονομεύς δύναται να εκλεγή και ο άγων ηλικίαν μέχρι του 65ου έτους, κατόπιν αποφάσεως ειδικώς ητιολογημένης" (προσθ.εδαφ. από άρθρ. 2 Β.Δ. 339/1960).
    γ/ Να γνωρίζη ανάγνωσιν και γραφήν. Προκειμένου περί επόπτου υδρονομέων δέον να έχη τουλάχιστον ενδεικτικόν της 4ης δημοτικού.
    2. Δεν δύνανται να εκλεγώσι: α/ Οι καταδικασθέντες εις ποινήν συνεπαγομένην κατά νόμον στέρησιν της ικανότητος του διορισμού ως δημοσίου υπαλλήλου, εφ'όσον διαρκεί η στέρησις αύτη. β/ Οι εμφορούμενοι υπό ανατρεπτικών ιδεών κατά τον διά του ψηφίσματος ΜΘ' του έτους 1948 κυρωθέντα υπ'άριθ. 516 Α.Νόμον, εάν πρόκειται περί υδρονομέως, ούτινος η διάρκεια της υπηρεσίας υπερβαίνει τους πέντε μήνας καθ'έκαστον έτος, η περί επόπτου υδρονομέων.
    3. Αι διατάξεις περί προστασίας των απολυομένων εκ των τάξεων του στρατού δεν εφαρμόζονται προκειμένου περί των υδρονομικών οργάνων.
    Προτιμώνται πάντως μεταξύ των εχόντων τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα υποψηφίων οι υπηρετήσαντες εις τας ενόπλους δυνάμεις και εκ τούτων οι έχοντες μάχιμον υπηρεσίαν εν τη ζώνη επαφής μετά του εχθρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Μπινος στο δημοτικο συμβουλιο ζητησε οι προσληψεις των υδρονομεων να γινουν μεσω ΑΣΕΠ και οχι βασει βασιλικου διαταγματος.Σωστο, εστω και αργα.Καλοδεχουμενο. Η δημ. αρχη γιατι δεν το εφαρμοζει;Δεν θελει να κανει τη διαφορα; Κριμα Δημητρακι,εχασες την ευκαιρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΣΥ Ή ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΞΗΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΙΟΣΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΜΑΣ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ;ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ ΠΩΣ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ;ΚΑΛΑ Ε! ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ.33% ΑΥΞΗΣΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. aliteia poio giatro epiase to SDOE stin Aridaia gia polles katateseis stis trapezes;κoyiz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ "ΤΣΕΧΟ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. έχεις μαχαίρι ;; πάμε για χόρτα ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΝ ΤΣΕΧΟ ΘΑ ΤΟΝ ΜΆΘΕΤΕ ΣΕ ΛΊΓΟ .ΕΧΕΙ ΤΆΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΜΩΠΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΆΛΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΈΩ ΕΊΝΑΙ ΝΤΕΦΑΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΩΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑΝ "ΤΣΕΧΟ", ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ;;;
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ "ΤΡΟΥΠΩΣΕ", ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣΟΗ, ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΣΕΠ.
    ΨΕΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ (ΤΣΕΧΟ),ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ Η Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ¨¨ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ¨¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ;
    Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1957 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΣΕΠ, ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΛΙΓΟΙ".
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΣΑΣ, ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΗΝ ΣΩΣΑΝΔΡΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΥΔΡΟΝΟΜΟΙΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΝΕΡΟΥΛΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)