Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΟΙ παντός επιστητού πρωτοβουλίες της κυρίας υφυπουργού Θ. Τζάκρη ,φαίνεται ότι πλέον άρχισαν να ενοχλούν "συντρόφους " της και μάλιστα πολύ . Μέσα από δημοσίευμα σε blog των Γιαννιτσών (loudias) το μήνυμα που στέλνεται είναι ευδιάκριτο και ευανάγνωστο. ΄Εχει δε ως εξής:

Ανασφάλεια και «καπέλωμα…»

Αυτή η τάση της κας Θεοδώρας της Υφυπουργού να ελέγχει τα πάντα και τους πάντες, να δείτε ότι στο τέλος δεν θα της βγει σε καλό. Και στο παρελθόν υπήρξαν ισχυροί πολιτικοί στο Ν. Πέλλας που, ακολουθώντας παρόμοια τακτική, τους «καπέλωναν» όλους και σήμερα… ξεκουράζονται.
Διαβάζουμε στον τύπο «παρέμβαση της Θεοδώρας Τζάκρη για τις κακές εκτιμήσεις στον ΕΛΓΑ», «η κα Τζάκρη προγραμματίζει και άλλες επισκέψεις για παρόμοια προβλήματα» κ.λ.π. Επίσης, σε δελτίο τύπου της υφυπουργού Εσωτερικών διαβάζουμε: «Οι αρμόδιοι παράγοντες του ΕΛΓΑ δεσμεύτηκαν παρουσία της υφυπουργού, να εξετάσουν τις σχετικές ενστάσεις με την δέουσα προσοχή και να αποκαταστήσουν ενδεχόμενες αδικίες…».
Είναι εύλογο, μετά από αυτά, να προβληματιστεί κανείς, αφενός μεν για τον συντονισμό της κυβέρνησης, αλλά παράλληλα να δει «πίσω από την κουρτίνα» το πολιτικό παρασκήνιο που κρύβεται, την ανασφάλεια, αλλά και την ανταγωνιστικότητα με την οποία αντιμετωπίζει πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από το Ν. Πέλλας η κ. Τζάκρη.
Εκείνος ο αγροτοσυνδικαλιστής από τα Γιαννιτσά, ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο Χρήστος Χατζηαντωνίου, γνωρίζει τις πρωτοβουλίες της υφυπουργού για τον ΕΛΓΑ; Και αν ναι τι λέει;



Αναρτήθηκε από loudiasg στις 9:57 πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)