Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ

ΜΑΛΛΟΝ βιάστηκε η δημοτική Αλμωπίας με το θέμα των πρόσθετων  και παράνομων ,όπως η ίδια  χαρακτηρίζει, ,κατασκευών στα Πεζοδρόμια του Δήμου.
Αφού εξήγγειλε πρώτα ότι όλα θα γκρεμιστούν ,έρχεται μετά από δύο περίπου εβδομάδες ο Συμπαραστάτης του Δημότη να κάνει τις δικές του προτάσεις .
Ασφαλώς είναι ένα ζήτημα που χρειάζεται να λυθεί,όχι όμως με βιαστικές και ακραίες διαδικασίες . Φυσικά και από την πλευρά των καταστηματαρχών πρέπει να υπάρχει η αυτονόητη κατανόηση,ώστε να μπορούν και οι πεζοί   να μπορούν να έχουν αυτό που αυτονόητα δικαιούνται. Να μετακινούνται και να εξυπηρετούνται.

8 σχόλια:

  1. σοβαρά μιλάς οτι πρέπει και οι πεζοί να εξυπηρετούνται; Δηλαδή αφήνεις να καταλάβουμε οτι θα μας αφήσετε να περπατάμε; είστε σοβαροί ρε σεις;;;; άντε μαζεύεστε τα τσαντίρια σας και αφήστε τα πεζοδρόμια στον κοσμάκη, αλλά φταίνε τα πρόβατα που έρχονται και κάθονται μέσα στα παχνιά που τους φτιάξατε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά περνάει η μπογιά του κουμμουνιστή και άθεου στον καινούριο δήμο Αλμωπίας η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6:43
    Ν ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ ΕΣΥ!!
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΙ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ??? ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ......
    Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ!!!
    ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!! ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠ ΤΙΣ ΤΕΝΤΕΣ!!!
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που χρειάζεται είναι η εφαρμογή του υφιστάμενου νόμου. Όλα τα άλλα είναι: "Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε" που λέει η παροιμία.
    Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (2007)
    Άρθρο 2
    Ορισμοί
    Πεζοδρόμιο: Το υπερυψωμένο ή άλλως διαχωρισμένο τμήμα της οδού που προορίζεται για πεζούς.
    Πεζόδρομος: Οδός η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους πεζούς και για είσοδο-έξοδο οχημάτων προς και από ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης παροδίων ιδιοκτησιών ως και για οχήματα ανεφοδιασμού ή έκτακτης ανάγκης.
    Άρθρο 48,
    Παράγραφος 5
    Η κατάληψη της επιφάνειας του πεζόδρομου για οποιαδήποτε άλλη χρήση, εκτός γι' αυτήν που έχει κατασκευασθεί, απαγορεύεται, εφόσον παρεμποδίζεται η κυκλοφορία των πεζών, ως και η είσοδος-έξοδος οχημάτων άμεσης ανάγκης ή εξυπηρέτησης των παροδίων.
    Παράγραφος 6
    Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού (46) τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο τετρακοσίων (400,00) ευρώ.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΓΑΛΕ 5:46 ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΔΟΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ Κ. ΓΑΡΕΦΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΙ ΟΛΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΗΣΕΙΣ ΕΝΑΛΑΞ.ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. Κ.ΓΑΡΕΦΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ,ΚΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΛΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)