Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Δεν υφίσταται θέμα κατάργησης των Αστυνομικών Τμημάτων Κρύας Βρύσης και Άρνισσας



Με αφορμή την δημοσίευση επιστολών στον τοπικό τύπο, οι οποίες αναφέρονται σε ενδεχόμενη κατάργηση των Αστυνομικών Τμημάτων Κρύας Βρύσης και Άρνισσας, αντίστοιχα,
 η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κα Θεοδώρα Τζάκρη, θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια και να καθησυχάσει τους πολίτες, αναφέρει ότι δεν υφίσταται κανένα ενδεχόμενο κατάργησης των Τμημάτων αυτών.

Διευκρινίζει δε ότι όσα αναφέρονται στις επιστολές περί κατάργησης είναι παντελώς αβάσιμα, καθώς κανένα τέτοιο σχέδιο δεν υφίσταται, ούτε τώρα, ούτε στο άμεσο μέλλον, όπως ενημερώθηκε η ίδια προσωπικά από τους αρμοδίους παράγοντες.

Η διασπορά τέτοιων πληροφοριών και μάλιστα όταν διαχέονται στον τοπικό τύπο, αναφέρει η υφυπουργός, το μόνο που εξυπηρετεί είναι στη δημιουργία ενός κλίματος αβεβαιότητας και σύγχυσης και σε καμία περίπτωση δεν ωφελεί την εύρυθμη λειτουργία των κρατικών υπηρεσιών και την καλή εξυπηρέτηση του πολίτη.

Η αναδιάρθρωση του δημοσίου τομέα, την οποία, όπως ανέφερε η υφυπουργός, επιχειρεί πράγματι η τωρινή κυβέρνηση, συντελείται πάντοτε στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών και της εξοικονόμησης του δημοσίου χρήματος, η δε κατάργηση ή συγχώνευση οργανισμών περιορίζεται μόνο σε αυτούς τους οργανισμούς οι οποίοι δεν έχουν λόγο ύπαρξης ως αυτοτελείς μονάδες και σε καμιά περίπτωση δεν αφορά σε λειτουργικές μονάδες όπως τα εν λόγω αναφερόμενα Αστυνομικά Τμήματα, των οποίων η λειτουργία είναι αποδεδειγμένα άκρως απαραίτητη και ωφέλιμη για τον τόπο μας.

Στα πλαίσια αυτά, η κα Τζάκρη προτρέπει να αποφεύγονται τέτοιου είδους αναφορές χωρίς την απαραίτητη προηγουμένως διερεύνηση του θέματος.-

1 σχόλιο:

  1. Ας υπενθυμίσει κάποιος στην "αυτοκράτειρα" ότι κάτι παρόμοια έλεγε για καταργήσεις δρομολογίων ΟΣΕ και τελικά τα δρομολόγια καταργήθηκαν. Κάτι παρόμοια έλεγε για 5 Δήμους στην Πέλλα και τελικά έγιναν 4.
    Το κακό είναι ότι λέει και τα ίδια για ΔΟΥ Σκύδρας και Αριδαίας. Ρε μπας και παίρνει λίγο από Μητσοτάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)