Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΥΠΟΤΟΝΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

ΤΕΛΕΙΩΣ υποτονικό ήταν το κλίμα στο απκριατικο πάρτυ που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας στο κλειστό γυμναστήριο της Αριδαίας το πρωί του Σαββάτου.
 Ο Δήμος δεν φρόντισε να το προβάλλει με αποτέλεσμα οι εθελοντες και οι διοργανωτές να είναι περισσότεροι απο τους συμμετέχοντες . Ο Δήμαρχος κάθησε  πέντε λεπτά και έφυγε . Δεν έγινε γνωστό αν έφυγε εκνευρισμένος από την προχειρότητα ή για κάτι άλλο...
Είναι κρίμα πάντως διότι  όλα τα παιδιά δικαιούνται να χαίρονται τέτοιες στιγμές.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ  Έχετε δικηο κυρία μου. Τα δικά σας παιδιά χάρηκαν  και είναι ό,τι καλύτερο. Δεν επρεπε όμως να το χαρούν και άλλα παιδιά; Μήπως  είναι παιδιά ενός κατώτερου και ξεχασμένου θεού;  Δεν νομίζω οτι αυτό είναι δίκαιο . Αν εσείς το νομίζετε είναι δικαίωμά σας . Εμείς συνεχίζουμε να λειτουργούμε για την πλειοψηφία και όχι για την όποια εξουσία και γιαυτούς που την γλύφουν πατόκορφα.
Εμάς ο κόσμος μας κρίνει κάθε μέρα και όχι κάθε τέσσερα χρόνια. Και οτι λέμε το λέμε επώνυμα .Την δε ανικανότητα επικοινωνίας του Δήμου ,μην τη χρεώνετε σε τρίτους..
Και μην δέχεστε  χωρίς προβληματισμό αυτά που σας διοχετεύουν οι  'οψιμοι δήθεν φίλοι του Δημάρχου, που σε λίγο θα αρχίσουν  να "γαβγίζουν " διαφορετικά.  Ακόμα και μας πρέπει να μας αμφισβητείτε και να ψάχνετε αν όσα γράφουμε είναι αλήθεια ή όχι .
' Οσο για αυτά  τα ευτελή περί χρημάτων κλπ νομίζω οτι υποτιμούν  και την πιο απλή νοημοσύνη.

4 σχόλια:

  1. σαμαντι τωρα που τελειωνει το καρναβαλι να δω τι αλλο θα βρεις να ασχολησε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προχειρότητα στο καρναβάλι; ντροπή, ποιός τα λέει αυτά; αντε να δούμε τί θα δούμε σήμερα, αν πάει η παρέλαση όπως και το πάρτυ, βλέπω την αντιδήμαρχο βασιλιά καρνάβαλο του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ. ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΛΟΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΦΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΥΜΟΥΣ ΝΕΡΑ ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε Σαμανδη,

    Εχω χασει καθε ενδιαφερον για το ιστιολογιο σας. Τοση λασπολογια. Τοση; Τι θελατε; Μαλλον χρηματα απο τον δημο και δεν σας εδωασαν τα χρηματα του απλου κοσμου; Ειστε ενας συμφεροντολογος. Δεν ειστε δημοσιογραφος. Ειστε ντροπη για τον κλαδο σας. Ελπιζω να δημοσιεψετε το μηνυμα μου, αν και αμφιβαλλω.

    Μια απλη πολιτης
    (Οχι, δεν ειμαι ο Σαμανδης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)