Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΠΙΣΤΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Με αφορμή διάφορα σχόλια σχετικά με τον τρόπο που έγινε η κατάσχεση των εισπράξεων
της ΔΕΥΑ Αλμωπίας  ,από την πλευρά του δικαστικού επιμελητή διευκρινίζεται ότι στη διαδικασία  τα πάντα τηρήθηκαν όπως προβλέπεται . Συνεπώς όσα  άλλα επιχειρούνται  να αποδοθούν  ως προς την διαδικασία ,δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο δικαστικός επιμελητής  ασφαλώς έκανε την δουλειά του. Δεν είναι εκεί το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι η κατάσταση στην οπία έχει περιέλθει ο Δήμος Αλμωπίας και οι επιχειρήσεις του. Ο κόσμος θέλει   τουλάχιστον ενημέρωση  και την δικαιούται.

5 σχόλια:

  1. ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΤΙ ΦΕΣΙΑ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΒΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ; ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΛΑΕΤΗ ΣΟΥ ΟΡΕ ΠΑΣΟΗ ΑΡΧΟΝΤΑ; ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΟΡΜΑ ΣΑΝ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΣΜΙΖΕΤΑΙ "ΦΑΪ". ΤΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΟΡΕ ΔΗΜΟΣ; ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. [ΕΚΟΒΑΝ ΚΩΛΟΥΣ ΚΟΙΝΩΣ ΦΙΛΤΑΤΕ. ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ(!)ΛΟΙΠΟΝ, άρχοντα.....ΜΗ ΜΑΣΑΣ [και εσύ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κ.ΠΑΣΟΗ. κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΛΕΙΠΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙ. ΗΡΘΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2006.ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ κ.ΣΕΡΖΗ. ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΑΡΕΦΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΧΑΓΟΥ ΠΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΜΠΙΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Ε ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΝΑΣΧΗΜΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ. ΕΣΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ; ή ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑ ή ΣΥΝΤΗΡΕΣΕΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΔΙΩΞΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ' ΑΡΕΣΕΙ ( 11.13 ) ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΖΕΡΖΗ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην το περνατε στο ντουκου το θεμα του δικαστικου κλητηρα.ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ καποιος δικαστικος κλητηρας δεν επαιζει σοβαρο ρολο σε υποθεσεις.Εδω και καποιο καιρο,καποια τελευταια χρόνια,αυτο παει να αλλαξει.Καποιοι ,εισαγόμενοι? καποιοι νεοφερτοι? καποιοι με αγνωστη ενθαρυνση κλπ ακολουθουν τακτικες διαφορετικες απ οτι ξεραμε για δεκαετιες.Τωρα ειναι ο Δημος ,αυριο και μεταξυ συμπολιτων,καποιοι δικαστικοι παραγοντες με (ιδιο ωφελος?) οδηγουν τα πραγματα προς το συμφερον τους.Ειναι φανερο αυτο.Ειναι γνωστοι αυτοι.Και γι αυτο εξαλλου ακολουθουν οι ιδιοι χαμηλο προφιλ γιατι πλεον εχει γινει η ταυτοποιηση τους .Κριμα γιατι νομιζουν οτι φερνουν ενα νεο ''πνευμα ΄΄ στην περιοχη μας αλλα δυστυχως ,ειναι οι ιδιοι σαν τη μυγα μεσα στο γαλα .
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΜΑΝΤΗ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ; ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΣ,ΚΡΥΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΥΡΕΤΟ" ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ. ΞΥΠΝΑ ΣΑΜΑΝΤΗ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)