Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Χορευτικές διαδρομές του Συλλόγου Καρκινοπαθών


Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων διοργανώνει στις 15 Μαΐου 2011 συνάντηση χορευτικών συγκροτημάτων στην Έδεσσα.
Ο Σύλλογος θέλοντας να μεταδώσει το μήνυμα «χορεύουμε για τη ζωή», σε συνεργασία με τα χορευτικά των Συλλόγων της Έδεσσας (Μ. Αλεξάνδρου, Μικρασιατών, Ανατολικοθρακιωτών, Ποντίων, Βλάχων, Λαογραφική) προσκαλεί συγκροτήματα από  άλλες πόλεις για να χορέψουν μέσα στην καρδιά του Μαΐου σε δρόμους και γειτονιές της Έδεσσας. Συγκεκριμένα, τα χορευτικά θα ξεκινήσουν στις 5.00 το απόγευμα, το καθένα από διαφορετικό σημείο:  
Σύλλογος Μικρασιατών: Εκκίνηση από  την Κόκκινη Πλατεία (Α’ Συνοικισμός). - Στάση στην πλατεία Ελευθερίας.
Σύλλγος Βλάχων: Εκκίνηση από  το Τζαμί – Στάση στην πλατεία Δικαστηρίων.
Σύλλογος Ανατολικοθρακιωτών:  Εκκίνηση από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό – Στάση στην πλατεία Ηρώων.
Σύλλογος Ποντίων: Εκκίνηση από το Κιουπρί. – Στάση έξω από το Καφέ «Χρώματα και Αρώματα».
Σύλλογος Μ. Αλεξάνδρου και Σύλλογος Καρκινοπαθών:  Εκκίνηση από τους Καταρράκτες. – Στάση στον Ψηλό Βράχο.
Το πρώτο σημείο συνάντησης όλων των χορευτικών θα είναι ο κεντρικός πεζόδρομος στις 6.30 και τελικός προορισμός το γήπεδο στις 7.30, όπου η γιορτή θα κορυφωθεί.
Στα σημεία εκκίνησης, στις στάσεις και στους τελικούς προορισμούς τα συγκροτήματα θα χορέψουν και προσκαλούν όλους τους συμπολίτες μας από συνοικίες και γειτονιές να υποδεχτούν τους χορευτές και να μπουν στον κύκλο του χορού. Σε κάθε σημείο θα υπάρχει μπουφές με εδέσματα. Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη χορηγία του  Δήμου Έδεσσας  και επιχειρηματιών της πόλης.
Ο στόχος της ανοιξιάτικης αυτής χορευτικής συνάντησης, με την οποία θα κλείσουν οι εκδηλώσεις της ανθοέκθεσης, δεν είναι άλλος από τη διάδοση ενός χαρμόσυνου μηνύματος ζωής από τους πάσχοντες συμπολίτες μας μέσα στην αναστάσιμη περίοδο. Για τον σκοπό αυτό ο Σύλλογος Καρκινοπαθών κάνει έκκληση σε όσους συμπολίτες μας έχουν τη διάθεση να συμβάλουν ως χορηγοί της εκδήλωσης και επίσης να συμμετάσχουν με την παρασκευή εδεσμάτων. Η ενεργοποίηση του εθελοντισμού και η συμμετοχή όλων μας θα δικαιώσει τους διοργανωτές αλλά και όλους εμάς ως ενεργούς πολίτες.
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)