Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Συνάντηση της Θεοδώρας Τζάκρη με επαγγελματίες στου Παλαιού Αγίου Αθανασίου


Τo  Σάββατο 2 Απριλίου 2011 η Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κα Θεοδώρα Τζάκρη, παρευρέθη σε εκδήλωση του Συλλόγου των Επαγγελματιών

του Παλαιού Αγίου Αθανασίου Πέλλας, παρουσία του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημητρίου Γιάννου και φορέων του Ν. Πέλλας που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Καϊμάκτσαλαν στους τομείς της εστίασης, της διαμονής και της ενοικίασης χειμερινού αθλητικού εξοπλισμού.
Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο κ. Ευάγγελος Πέρπερας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔ, ο οποίος και ενημέρωσε τους τοπικούς φορείς για την πρόοδο του προγράμματος αξιοποίησης του Χιονοδρομικού Κέντρου, καθώς και για την επικαιροποίηση της μελέτης για την προκήρυξη του ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού, ο οποίος αναμένεται στο τέλος του καλοκαιριού του 2011  και αφορά στη συνολική αξιοποίηση και ανάπτυξη του Χιονοδρομικού Κέντρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η άμεση αξιοποίηση του σημαντικού αυτού τουριστικού προορισμού της Βορείου Ελλάδας βρίσκεται μέσα στις πρώτες προτεραιότητες της ΔΕΑΑ (Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων), όπως αποφάσισε στη συνεδρίασή της στις 15 Δεκεμβρίου 2010.
Η Υφυπουργός Εσωτερικών κα Θεοδώρα Τζάκρη, με αφορμή την εκδήλωση αυτή, δήλωσε τα εξής: «Η αξιοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου θα καταστήσει την περιοχή σημαντικό τουριστικό πόλο έλξης, με σκοπό τη βελτίωση της ευρύτερης ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, αλλά και τη σημαντική ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Πρέπει να σημειωθεί ότι η αξιοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου μέσω διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού θα επιλύσει σημαντικές στρεβλώσεις στην υπάρχουσα λειτουργία του που υφίστανται επί δεκαετίες και θα πολλαπλασιάσει την οικονομική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας μέσω της προστιθέμενης αξίας που αποφέρει η τουριστική δραστηριότητα. Από την πλευρά μας εμείς ενισχύουμε με όλες μας τις δυνάμεις κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην άμεση αξιοποίηση αυτού του σημαντικού τουριστικού προορισμού της Βορείου Ελλάδος».-

1 σχόλιο:

  1. Καμαρωστε επαγγελματιες.....απο τα αλωνια στα σαλονια!!! αντε γεια ρε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)