Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΕΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ




Τις   τελευταίες μέρες αρχίσατε να κατηγορείτε την  Ενωση Αγροτικών  Συνεταιρισμών Αλμωπίας ότι θέλει να πουλήσει τα ακίνητά της .
 Και τι σας νοιάζει εσάς;  Δικά της δεν είναι;  Ότι  θέλει θα τα κάνει. Γιατί δεν ρωτάτε πως θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι που είναι απλήρωτοι πάνω από ένα χρόνο;
 Το μόνο που σας νοιάζει  είναι να χτυπάτε τον νέο  πρόεδρο  που θέλει  να βάλει μια τάξη . Τι να κάνουμε ,δεν φταίει αυτός που οι προηγούμενου  δεν κατάφεραν τίποτα. Κάντε υπομονή . Σε λίγο θα τρίβετε τα μάτια σας.

-----------------------------------------------------------

Απάντηση στον 4:09μμ -16  Απριλίου
Μόνο οι ανόητοι μπορούν να χαίρονται με την κατάντια της Ενωσης, τους  αγρότες που τους έχει αφήσει απλήρωτους και φυσικά τους εργαζόμενους της. Από αυτή την κατάντια η περιοχή μας  όλη χάνει χρήματα. Και για αυτή την κατάντια κάποιοι φταίνε. Πρώτοι και καλύτεροι δικαιούνται να μιλάν οι αγρότες -μέλη της(όσοι απέμειναν -και όσοι απομείνουν ,όπως πάει)και πρέπει να βρουν λύση πριν να είναι αργά.

9 σχόλια:

  1. ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΣ ΕΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΪΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ. ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Πέτρο, λες να νοιάζεται ο κόσμος για την πώληση των κτιρίων της Ένωσης;
    Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι ότι είναι απλήρωτοι από πέρσι, που γι' αυτό δεν κάνεις λόγο παρά μόνο για τους απλήρωτους εργαζόμενους.
    Δεν φταίει ο κόσμος αν η εκάστοτε διοίκηση της Ενώσεως προσλάμβανε από εποχιακό έως μόνιμο προσωπικό για να ικανοποιήσει επιθυμίες κάποιων , χωρίς να σκέφτεται πως θα τους πληρώσει.
    Απλά φίλε Πέτρο το πανηγύρι τελείωσε και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σίγουρα πλάκα μας κάνετε με αυτή σας την ανάρτηση...μιλάτε για απλήρωτους υπεράριθμους υπάλληλους στην Ένωση την στιγμή που δεν έχουν πληρωθεί οι παραγωγοί; Η συμπεριφορά σας αυτή αποδεικνύει οτι θεωρήσατε τσιφλίκι σας την Οργάνωση και λυπεί ιδιαίτερα τον αναγνώστη της ανάρτησής σας, σας παρακαλώ να αποσύρετε άμεσα το υβριστικό σας άρθρο γιατί προσβάλει την νοημοσύνη των αναγνωστών του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εαν χαιροντε δυο ατομα για την <> στην ενωση ο ένας ειναι ο σαμάνδης ο άλλος είναι γνωστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι εργαζομενοι μπηκαν ολοι απο το παραθυρο.Αν ειχαν αξιοπρεπεια θα ειχαν παραιτηθει ολοι τους από καιρό.Τα κτιρια ανηκουν στους χιλιαδες αγρότες που δωσαν το αιμα τους επι πολλά χρόνια.Οι εργαζομενοι αυτοι θα πρεπει να προσκυνανε τον απλο φτωχό αγρότη ,ενω οι διοικησεις να θυμουντε οτι ειναι προσωρινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΕΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8:10 ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΟΥΣΤ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ.. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 16 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΛΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΜΑΝΤΗ ΝΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΛΟΝ ΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΕ ΜΑΛΛΟΝ..... ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΕΣΙΤΗ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΕΠΝΙΞΕ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΒΑΒΑ ΜΟΥΓΚΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΩ Η ΕΝΩΣΗ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)