Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Ως  διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας, παρευρέθηκα και παρακολούθησα όλο τον αγώνα, για τον οποίο κάνει λόγο στην επιστολή του ο κ. Μαυρίδης.
Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω το ήθος, την αξία και την προσωπικότητα του κ. Χάλη, που αυταπόδεικτα καταδεικνύεται από τη μέχρι τώρα πορεία του, τόσο στο χώρο της εκπαίδευσης (10 χρόνια διευθυντής Γυμνασίου) όσο και του αθλητισμού (μέλος  της Εθνικής ομάδας στο στίβο, ομοσπονδιακός προπονητής στίβου, Περιφερειακός  τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ σε 6 Νομούς), σας αποστέλλω  την παρούσα επιστολή σε απάντηση αυτής του κ. Μ. Μαυρίδη που δημοσιεύσατε.
Πράγματι στο σχολικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Γυμνασίου μου και του 1ου Γυμνασίου Έδεσσας συνέβησαν τραγικά περιστατικά, τα οποία όμως ξεκίνησαν πρώτα με την είσοδο αυθαίρετα στον αγωνιστικό χώρο ενός γονέα από την Έδεσσα διαμαρτυρόμενος για αποφάσεις των διαιτητών οι οποίες κατά γενική ομολογία ήταν άψογες. 
Προσωπικά κάλεσα την αστυνομία για να μην επιτραπεί η είσοδος και άλλων φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο και για να ολοκληρωθεί ο αγώνας χωρίς άλλα προβλήματα .Στην συνέχεια και σε παρόμοιες διαμαρτυρίες , διεκόπη ξανά ο αγώνας με την αυθαίρετη επίσης είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του κ. Μαυρίδη. Ήρθε η αστυνομία αλλά θεωρώντας ότι τα περιστατικά ήταν ανάξια λόγου ως προς την έκταση αλλά και ως προς την πηγή, δεν προχώρησε σε άλλες ενέργειες και στο τέλος όλα κύλισαν ομαλά.
Την επόμενη ημέρα, Τρίτη 4-5-2011, η ομάδα του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας, που προκρίθηκε αγωνίστηκε στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος που έγινε στη Σκύδρα, με την ομάδα του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών. Ο τελικός ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας  στον οποίο οι δύο ομάδες ήταν υπόδειγμα  ήθους και αγωνιστικής τεχνικής.  Νικήτρια η ομάδα των Γιαννιτσών (3-2).
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας
Πακαλίδης Ευάγγελος

6 σχόλια:

  1. Ο ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πακαλιδη λειτουργησες σωστα, σαν εκπαιδευτικος που ξερει τη δουλεια του.ΜΠΡΑΒΟ. καποιοι αλλοι εκπαιδευτικοι σε αλλα μετεριζια μπερδεψαν τα μπουτια τους και τα εκαναν μπαχαλο.τωρα τους κατηγορουν για πολλα. δεν μπορω να αναφερω ονοματα και να σχολιασω γεγονοτα γιατι ο φιλος μου ο σαμαντης θα με λογοκρινει. ειναι πολυ κολλητος της προηγουμενης ΑΡΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σου ρε Λάκη (Καταξιωμένoς Υπάλληλος Πολίτη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)