Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ




Χωρίς να υπάρχουν τα αντίστοιχα ή  όλα τα παραστατικά στοιχεία  φέρονται ότι κατάφεραν να πάρουν αποφάσεις εκτέλεσης οι δύο προμηθευτές του Δήμου Αλμωπίας οι οποίοι προχώρησαν στην
κατάσχεση χρηματικών ποσών. Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνται τα παραστατικά στοιχεία  αλλά μεχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί . Είναι άξιον απορίας το γεγονός ότι οι προηγούμενες δημοτικές αρχές των δύο πρώην Δήμων για ποιόν λόγο δεν παρέστησαν στα επίμαχα δικαστήρια με αποτέλεσμα να ληφθούν αποφάσεις σε βάρος των Δήμων.
Στο μεταξύ υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις ότι  συγκεκριμένα έργα υπερκοστολογήθηκαν  ,άλλα δε έγιναν και κάποια  πληρώθηκαν δύο φορές.
΄Ολα αυτά πρόκειται να τεθούν στο δημοτικό συμβούλιο για να αποφασίσει σχετικά.
Αναβρασμός πάντως επικρατεί στην πλειοψηφία  για μία από τις δύο κατασχέσεις γιατί δημιουργεί σοβαρό ζήτημα  δεοντολογίας  ως προς τους εντολείς .

2 σχόλια:

  1. ΖΕΡΖΗΣ-ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ: ΡΗΜΑΞΑΝ,ΧΡΕΩΣΑΝ,ΕΦΥΓΑΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο λύκος τρώει από τα αφύλακτα. ο τσοπάνης-ΠΑΣΟΗΣ- τι κάνει; οι άλλοι -ζερζης,τουφεγγόπουλος- έκαναν ότι έκαναν και δεν θα τους επικαλούμαστε συνέχεια για άλλοθι για να καλύψουμε την ανεπάρκεια μας.ΠΑΣΟΗ ΞΥΠΝΑ εσύ είσαι ο δήμαρχος. ένας συντροφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)