Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ζητά την παραίτηση του προϊστάμενου φυσικής αγωγής






Την παραίτηση του προϊστάμενου φυσικής αγωγής Ν . Πέλλας Πέτρου Χάλη, ζητά ο προπονητής Μιχάλης Μαυρίδης ,επειδή δεν παρενέβη στα επεισόδια που έγινα στο σχολικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των Γυμνασίων Αριδαίας – Έδεσσας. Συγκεκριμένα  αναφέρει::



Ζητώ δημοσίως την παραίτησή από τη θέση του προϊσταμένου φυσικής αγωγής Ν. Πέλλας του κυρίου Χάλη Πέτρου. Ο λόγος που με αναγκάζει να ζητήσω την παραίτησή του, είναι το ότι στο σχολικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των Γυμνασίων Αριδαίας-Έδεσσας συνέβησαν τα παρακάτω τραγικά περιστατικά και ο εν λόγω κύριος, ο οποίος παρίστατο δεν έκανε το παραμικρό. Όταν ένας προϊστάμενος βλέπει...

...μαθητές-ποδοσφαιριστές να αλληλογρονθοκοπούνται και να βρίζουν τα Θεία μπροστά του και δεν αντιδρά, είναι τουλάχιστον ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για τα παιδιά μας.

Όταν ένας μαθητής γρονθοκοπείται σε σχολικό αγώνα κύριε Χάλη δεν τραυματίζεται μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά κάνοντας τον αδύναμο απέναντι στον κοινωνικό του ιστό αλλά και αδύνατο όσον αφορά την αίσθηση της ανάπτυξης του δικαίου.

Όταν ένας μαθητής κύριε Χάλη δε σέβεται τα Θεία, μάλλον δύσκολα θα σεβαστεί τον γονέα, τον δάσκαλο, τον συνάνθρωπό του.

Επίσης, ζητώ από την πολιτεία και το αρμόδιο Υπουργείο να επιληφθεί επί του θέματος και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο μέσο που έχω ως πολίτης.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Αριδαία, 3-5-2011

Μαυρίδης Μιχάλης
Ειδικός Αθλητικός Σύμβουλος
Προπονητής Ποδοσφαίρου

3 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;;;; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ;;;; ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o kyrios aytos itan o monos pou xopise ta paidia otan plakothkan sto xylo.esy giati xoris na gnorizis ta gegonota les phsemata.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΧΑΛΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ? ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.ΕΣΥ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)