Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης  την βιομηχανία αγωγών κατά του Δήμου,
όπως και  δικαστικών  αποφάσεων που υπάρχουν  από προμηθευτές και εργολάβους των πρώην Δήμων Αριδαίας και  Εξαπλατάνου. Μιλώντας την Τετάρτη στο Ράδιο Αλμωπία  ,ζήτησε κατανόηση από όλους αυτούς ,καθώς ο Δήμος είναι αδύνατο να ανταπεξέλθει ταυτόχρονα σε όλες αυτές τις απαιτήσεις. Αυτή την στιγμή προσπαθεί να βρεί διέξοδο μέσα από  νομικές διαδικασίες. Οι απαιτήσεις   χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Σε   έργα που έγιναν με προφορικές αναθέσεις και έργα με  διαγωνισμούς.  Αφορούν τις περιόδους 2002-2006, και 2006-2010.
Επεσήμανε όμως , ότι για αρκετά έργα υπάρχουν ενδείξεις,  ότι είτε υπερκοστολογήθηκαν ,είτε δεν έγιναν. Για το λόγο  αυτό πρόκειται να γίνει έρευνα σε βάθος.
Αναφερόμενος στις κατασχέσεις χρηματικών ποσών από την ΔΕΥΑ και από τον Δήμο , τις χαρακτήρισε ακατανόητες  ,παρά το όποιο δίκαιο των εντολέων, και μάλλον βιαστικές. Μπορούσε να υπάρξει συνεννόηση ,καθώς ο Δήμος από μόνος του
Προσπαθεί να δώσει λύση.
Ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι ο Δήμος προσανατολίζεται στη σύναψη δανείου ,προκειμένου  να δοθούν κάποιες λύσεις, χωρίς όμως να   επιβαρυνθεί  πολύ ο Δήμος.

4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ.
    Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.
    ΥΓ.ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ. Ο 4 ΜΗΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αραγε δημαρχε πιοι βαζουν τα εργολαβακια τους να κανουν αγωγες κατα του δημου πιστευω να καταλαβαινεις γιαυτο ξεσκεπασετους πριν ειναι αργα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να πάνε να βάλουν πατάτες έξω από το δημαρχείο έχει χώρο ... και αγγούρια .βρει ούστ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)