Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

«Σύλληψη αλλοδαπών για κλοπή και φθορά υλικού της Δ.Ε.Η.»


Την Τρίτη  (24-05-2011) μεσημβρινές ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 29, 54 και 22 ετών για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, στο Δαμιανό Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 29χρονος δράστης και επέβαιναν οι δύο ομοεθνείς του και επειδή κρίθηκε ύποπτο σταθμεύθηκε για έλεγχο. Σε έρευνα του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου βρέθηκε στο πορτ-μπαγκάζ ένας μετασχηματιστής ρεύματος.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο μετασχηματιστής αφαιρέθηκε από τους ίδιους τις νυχτερινές ώρες της 23/24-05-2011 από υποσταθμό της Δ.Ε.Η. στην περιοχή Γαλατάδων, ενώ από τον μετασχηματιστή οι δράστες αφαίρεσαν τον χαλκό και το καπάκι. Το συνολικό κόστος των αφαιρεθέντων αντικειμένων ανέρχεται στο ποσό των εννέα χιλιάδων (9,000) ευρώ κατά δήλωση εκπροσώπου της Δ.Ε.Η..
Το ανευρεθέν στην κατοχή των δραστών υλικό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον αρμόδιο οργανισμό [Δ.Ε.Η.]. Το όχημα επίσης κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αδικήματος.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.-

2 σχόλια:

  1. pos na prokopsi ayti i hora ?? apo ti mia fevgoyne ta ergostasia kai i viomihanies sti voylgaria kai anti gia efharisto apo toys boylgaroys mas stelnoyne kathe karidias karidi . ehi vromisi o topos !!!! ELEOS !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραία μας γονιμοποιούν οι ξένοι ε κύριε Παυλόπουλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)