Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ

ΜΠΟΡΕΙ να μην ήταν το πιο σύγχρονο και το πιο μεγάλο μουσείο ,αυτό των Λουτών Πόζαρ ,

είχε όμως τη δική του ιστορία και στον μοκρό του χώρο έκρυβε πολλες ιστορίες και εκθέματα.
Σήμερα είναι κλειδωμένο και παρατημένο, ενώ το καινούργιο που εχει ολοκληρωθεί εδώ και πολύ καιρό δεν λειτουργεί.
Σε συνδυασμό δε με το σπηλαιολογικό πάρκο που και αυτό παραμένει κλειστό , στερεί  την δυνατότητα σε ένα πολύ σημαντικό  εν  δυνάμει αριθμό επισκεπτών ,κυρίως μαθητών , να είναι στις επιλογές τους.

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επι ΜΠΙΝΟΥ ειχε κτιστει ενα μεγαλο,πολυ ομορφο ΜΟΥΣΕΙΟ, κτισμενο ολο με πετρα απο εναν πολυ μερακλη τοπικο εργολαβο και μεχρι σημερα δεν ειναι ΑΞΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.Κριμα για την εικονα των Λουτρων,κριμα στους πρωην αρχοντες. Ο δημαρχος ΖΕΡΖΗΣ ηταν και προεδρος στα Λουτρα,αλλά.....άλλα ειχε στο μυαλο του φαινεται. Τωρα ειναι ευκαιρια[Δημαρχος Λουτρακιωτης], το κοσμημα αυτο επιτελους να λειτουργησει. οχι αλλα μπρος πισω. το μουσειο επιτελους να λειτουργησει,εστω και αν εγινε απο αλλη δημοτικη αρχη[ΜΠΙΝΟΣ]. Κομπλεξ δεν χρειαζονται.Ελεγαν παλια, οτι υπαρχουν πολλα ευρηματα που θα μπορουσαν να εκτεθουν για πρωτη φορα και να προβαλλουν την περιοχη εθνικα,πολιτιστικα, ιστιρικα. Λυση τωρα.Ειναι μοναδικο το νεο ΜΟΥΣΕΙΟ. Το εχει αναγκη ο τοπος.Ολοι θα χειροκροτησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι λουτρακιωτες μονο μουρη πουλανε με mercedes και βιλες...καντε κατι για το τοπο σας ρε παιδια,καντε το κοσμο να θελει να ερθει,μαγκια ειναι να κρατησεις τον κοσμο και να τον κανεις να ερχεται συνεχεια,ξεκαβαληστε το καλαμι,εχει ο καιρος γυρισματα,οι αλλες λουτροπολεις σας εφαγαν στην στροφη,απο ραδιο σε ραδιο και απο τηλεοραση σε τηλεοραση παιζουν διαφημηστικα,εσεις που ειστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)