Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Την άλλη Τετάρτη εκλογές στον Αλμωπό

Την ερχόμενη Τετάρτη πρόκειται να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη Διοίκησης  στον Αλμωπό Αριδαίας. Αυτό αποφάσισε η σημερινή γενική συνέλέυση καθώς εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από δύο ακόμα σχήματα για την ανάληψη της Διοίκησης .




Ο πρόεδρος του Αλμωπού  Χρήστος Τουμανίδης έκανε τον αγωνιστικό και  οικονομικό απολογισμό . Σε γενικές γραμμές η Διοίκηση θεωρεί ότι πέτυχε τους στόχους της που ήταν η αξιοποίηση ποδοσφαιριστών της περιοχής και η ανάδειξή τους . Ανέφερε μάλιστα και τις δύο μεταγραφές που έγινα, του Ελευθεριάδη στη Καβάλα και του  Κοβ΄τση στον Ατρόμητο Αθηνών . Αποκαταστάθηκε κατά πολύ η  αξιοπιστία στις σχέσεις με τα σωματεία της περιοχής.
Στα αρνητικά θεωρεί τον υποβιβασμό από την Δ΄ και την μη άνοδο στη Δ΄.
Στον οικονομικό τομέα οι υποχρεώσεις ανέρχονται σε 13 χιλ ευρώ. Με αυτά όμως που έχει εξασφαλισμένα να παίρνει υπάρχει ένα αποθεματικό της τάξης των 15 χιλ ευρώ περίπου.

5 σχόλια:

  1. Ολοι ενας και ενας για φαπες εκει μεσα...επιλεκτικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσοι πατεραδεσ πληρωνουν επειδη παιζουν τα παιδια τους ειναι μεγαλα κοροιδα.ανεκαθεν το ποδοσφαιρο χρειαζοταν τετοια κοροιδα,για αυτο και καπιοι πιο εξυπνοι τους ποτιζουν τα μυαλα με ιδεεσ του στυλ(ειναι παικταρας ο γιος σου)κ.τ.λΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ.ΔΗΛ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΠΙΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΖΑΜΠΑ ΦΑΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΕΡΤΕΝ ΣΑΨΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ, ΜΙΣΚΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΤΑΝΤΣΗΣ, ΚΛΠ ΗΡΩΕΣ
    ΠΑΜΕ Α΄ΕΘΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)