Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΧΟΡΟΣ ΟΜΙΛΟY ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ

  Φίλες και Φίλοι του Ομίλου Χιονοδρόμων Έδεσσας, ήρθε επιτέλους η στιγμή να βρεθούμε ξανά
όλοι μαζί, παλιά και νέα μέλη σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον και συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου 2011, ημέρα Παρασκευή και μετά τις 9 μ.μ. στο CLUB ONE στον χώρο του«ΚΑΝΝΑΒΟΥΡΓΕΙΟΥ»,   και να απολαύσουμε ROCK καταστάσεις όπως επιτάσσει άλλωστε και το άθλημα του SKI και του SNOWBOARD.
Μαζί μας θα είναι ένα από τα παλιότερα συγκροτήματα της πόλης μας  οι NAJA και το νεανικό συγκρότημα Inverted Gravity,με τους οποίους θα απολαύσουμε παλιές και νέες ROCK επιτυχίες. Αργά το βράδυ, ο  DJ του CLUB ONE,θα συνεχίσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες το πρόγραμμα με γνωστά dance κομμάτια.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

          Η παρουσία σας θα μας χαρίσει μεγάλη χαρά και θα μας δώσει την ευκαιρία να θυμηθούμε τις παλιές καλές στιγμές των αθλητών του ομίλου μας.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 10 € και σε αυτή  περιλαμβάνεται και το ποτό.

Με την βεβαιότητα ότι θα μας στηρίξετε και την σιγουριά ότι θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί μία ακόμη παράδοση επιτυχημένων «χορών» σας περιμένουμε σε αυτή την πρωτοποριακή εκδήλωση.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε κάνοντας μία κλήση στο τηλέφωνο 6948837811,  της κ.Μαρίας Κωνσταντινίδου, Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου μας ή αλλιώς από την είσοδο του CLUB ONE  την ημέρα της εκδήλωσης.

Θα χαιρόμασταν  ιδιαίτερα, αν μας κοινοποιούσατε τα κινητά σας τηλέφωνα και e- mail, ώστε να μπορούμε να σας ενημερώνουμε έγκαιρα για όλες τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Ομίλου μας, στο e-mail: pereacosta@pel.forthnet.gr 


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)