Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Η Μεταγραφική κίνηση στο Ν.Πέλλας




ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ





Μετά τη διάλυση της Ν. Τραπεζούντας ο Γιάννης Τσιγαλίδης επέλεξε να επιστρέψει στην Δόξα Μανδάλου, ομάδα του χωριού τους.
Ο Τάσος Τσελεμπής παρότι είχε αρκετές προτάσεις τελικά προτίμησε την πρώην ομάδα του, τον Απόλλωνα Καλυβίων καθώς έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Τάκη Γρόπαλη μετά από πολυετή προσφορά στον Ολυμπιακό Γαλατάδων.
Επαφή μεταξύ των διοικήσεων της Νίκης Καλής και του Μ.Α. Εσωβάλτων υπήρξε με σκοπό την μετακίνηση των Νόση και Γιόλα όμως δεν είχε θετική εξέλιξη καθώς ο Γιώργος Γαλάνης έχει κάποιες απαιτήσεις που αν ικανοποιηθούν τότε είναι σίγουρο ότι αλλάζουν φανέλα οι δυο ποδοσφαιριστές.
Ο έμπειρος επιθετικός Τριανταφυλλίδης που πέρσι αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Ακρολίμνης και μετά τα Χριστούγεννα στην ΑΕ Χαριέσσας Ημαθίας ενδιαφέρει τον Μ.Α. Εσωβάλτων που επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του. 
Θωράκισε την άμυνά του ο Άρης Αμπελειών καθώς απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό Πέτρο Θάνο που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Αραβησσού. Ο ικανότατος παίκτης για όσους δεν γνωρίζουν κατάγεται από της Αμπελειές.
Τον 20χρονο γκολκίπερ Μιχάλη Μπόικο απέκτησε η Νίκη Καλής καθώς ο νεαρός πορτιέρο έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλυβίων
Τους Τηλέμαχο και Βαγγέλη Καραγκιαούρη που αγωνίζονται στον Μακεδονικό Ανύδρου κατά την περσινή περίοδο, απέκτησε η Νίκη Καλής καθώς πρόκειται στην ουσία για δικά της παιδιά.
Σε ναυάγιο οδηγήθηκε η συμφωνία της Δόξας Εξαπλατάνου με τον έμπειρο γκολκίπερ Γιώργο Παντελίδη καθώς υπήρξαν κάποιοι σοβαροί λόγοι για να μην συνεργαστούν οι δύο πλευρές.
Παρελθόν αποτελεί από τον Άρη Προφήτη Ηλία ο έμπειρος γκολκίπερ Δημήτρης Γιαζγκουλίδης που μετά από μια σαιζόν μάλλον θα επιστρέψει στον Πυρσό Πετριάς.
Ο νεαρός άσσος της Μαύρης Θύελλας Ριζοχωρίου Παντελής Χρυσίδης απασχολεί αρκετές ομάδες Α’ Κατηγορίας καθώς οι περσινές καλές εμφανίσεις που έκανε δεν πέρασαν απαρατήρητες.
Την απόκτηση του έμπειρου γκολκίπερ Ανέστη Ξυλουργίδη ανακοίνωσε η Δόξα Εξαπλατάνου μετά το ναυάγιο με τον Γιώργο Παντελίδη. Για όσο διάστημα αγωνίστηκε στον Άρη Λουτρακίου πέρσι ο έμπειρος γκολκίπερ έκανε φοβερές εμφανίσεις.
Πολλές προτάσεις παρά τα χρονάκια του δέχεται ο πολύπειρος αμυντικός Πέτρος Πέτκος αφού ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι ο πρώην άσσος του Εδεσσαϊκού θα φύγει από τον Φίλιππο Φλαμουριάς.
Μεγάλη επιτυχία θεωρείται για τον Απόλλωνα Καλυβίων η παραμονή των Γιώργου Καραθανάση και Παύλου Κυριακίδη δύο παικτών που θωρακίζουν τον χώρο του κέντρου και ο προπονητής Νίκος Αντωνάς δεν συζητούσε τυχόν απώλεια τους από την ομάδα.
Έντονες πιέσεις δέχεται ο έμπειρος μέσος του Μ.Α. Όρμας Γιώτης Μιτιτενίδης από ομάδα Α΄ Κατηγορίας που έχει τους λόγους της να θέλει να αποσπάσει το οκέι του ικανότατου ποδοσφαιριστή.
Ελεύθερος είναι ο γνωστός κανονιέρης Αλέξης Καλκαβούρης που από τα Χριστούγεννα αγωνίστηκε στον Άρη Υδραίας και πέτυχε 17 τέρματα. Ήδη δέχεται προτάσεις και γρήγορα θα υπογράψει σε κάποια ομάδα.
Αν και Μ.Α. Εσωβάλτων τον ήθελε στην ομάδα του τελικά ο Ευθύμης Μπουρνάζης αποχώρησε, με τον έμπειρο επιθετικό να βρίσκεται μια ανάσα από τον Απόλλωνα Καλυβίων.
Στην πρώτη ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης κλήθηκε ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας ο Γιώργος Παπαστεργίου. Ο νεαρός άσσος είχε μεταπηδήσει στους κυανόλευκους πριν δύο χρόνια από τον Μ.Α. Εσωβάλτων.
Αποχώρησε από την Νίκη Καλής ο Χρήστος Κόκλης και οι πληροφορίες λένε ότι ο υψηλόσωμος μέσος έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟ Φιλώτειας.
Δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον Αλμωπό ο ψηλόσωμος πορτιέρο Λάζαρος Δημητριάδης και ήδη η ομάδα του χωριού του ο ΠΑΟ Φιλώτειας τον γλυκοκοιτάζει και θέλει την απόκτησή του.
Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο νεαρός γκολκίπερ του Α.Ο Μοναστηρακίου Γιώργος Παυριανίδης θα ανήκει στον Αλμωπό και συγκεκριμένα στην Β΄ ομάδα από την νέα αγωνιστική περίοδο.
Τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟ Φιλώτειας ο δυναμικός αμυντικός Γιώργος Νάνος που αποχωρεί όπως όλα δείχνουν από τον Αλμωπό καθώς δεν μπορεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να μετέχει στις εκδηλώσεις της ομάδας.
Παρελθόν από τον Απόλλωνα Καλυβίων αποτελεί ο νεαρός αμυντικός Τόλης Πασχώνης που μετά από μια σεζόν ξαναφεύγει από την ομάδα της γενέτειράς του που τον είχε αποκτήσει από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων.
Έναν παλιό γνώριμο απέκτησε ο Απόλλων Καλυβίων καθώς η διοίκηση του Τάκη Γρόπαλη ήρθε σε συμφωνία με τον Πρόδρομο Μισαηλίδη που πέρσι αγωνιζόταν σε ομάδα της Ημαθίας.
Παρελθόν αποτελεί από τον Φίλιππο Φλαμουριάς ο έμπειρος άσσος Σάββας Φωτιάδης και ήδη δέχεται πολλές προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του.
Δεν θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Καλυβίων ο Γιαννιώτης επιθετικός Αλέξης Νιτσιάκος καθώς λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.
Ο 23χρονος Χρήστος Γρηγοριάδης (Τίτος) υπέγραψε στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και θα τον ενισχύσει στην παρθενική του εμφάνιση στην Δ΄ Εθνική. Πέρσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Γαλατάδων και ήταν βασικός καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.
Δεν θα συνεχίσουν στον Απόλλωνα Καλυβίων οι Φεγγομίτης, Τσίμας και Καλαϊτζόγλου που ήδη αποτελούν παρελθόν αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Ο νεαρός υψηλόσωμος μέσος Σίμος Δίος που πέρσι αγωνιζόταν στον Άρη Θεοδωρακίου είναι ένα βήμα πριν την μεταπήδηση του στον Άρη Λουτρακίου που επιθυμεί την απόκτησή του.
Παρά τις επαφές που υπήρξαν μεταξύ των ανθρώπων της Αναγέννησης Δωροθέας και του νεαρού γκολκίπερ Δημήτρη Σιώρη η επικείμενη συμφωνία οδηγήθηκε σε ναυάγιο.
Προτάσεις από τον Εδεσσαϊκό και την Δόξα Μανδάλου έχει ο έμπειρος μέσος Γιώργος Σταυρίδης και τις μελετάει προσεκτικά πριν υπογράψει σε κάποια ομάδα.
Κοντά στο να ξαναφορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Καλυβίων βρίσκεται ο έμπειρος μεσοαμυντικός Τάσος Τσελεμπής που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Γαλατάδων
Ελεύθερος να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του είναι ο έμπειρος αμυντικός Γιώργος Μαλιούφας που πέρσι αγωνιζόταν στον Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου και παλιότερα σε Καλαμαριά, Ν. Καλλικράτεια, Αετό Σκύδρας, ΠΑΟΝΕ και άλλες ομάδες.
Στους Μαύρους Αετούς Παραλίμνης επιστρέφει ο έμπειρος επιθετικός Ευδόκιμος Κυργερίδης θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα που αναδείχθηκε στην Α΄Κατηγορία.
Έκανε το μπαμ ο Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου που δια στόματος του προέδρου Λευτέρη Κιοκπάσογλου ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου μέσου Λευτέρη Δουλκερίδη που πέρσι αγωνιζόταν στην Νάουσα και επί σειρά ετών στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Αποχώρησε από την Δόξα Μανδάλου ο νεαρός Αβντούλι Ουρούτσι και όπως όλα δείχνουν την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Απόλλωνα Καλυβίων καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία.
Μια μεταγραφή που είχε συμφωνηθεί εδώ και καιρό ανακοινώθηκε και επίσημα από την Δόξα Μανδάλου που απέκτησε τον έμπειρο επιθετικό Αντώνη Ρομάντζη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά στον Εδεσσαϊκό.
Αφού πέρασε τα τεστ των δοκιμών με επιτυχία ο νεαρός Δημήτρης Πίτας υπέγραψε συμβόλαιο με την Αναγέννηση Επανωμής ομάδα Β’ Εθνικής εξαργυρώνοντας την πολύ καλή σεζόν που έκανε με την Δόξα Μανδάλου.
Επιτυχία αποτελεί για την Νίκη Βορεινού η παραμονή του νεαρού Προμαχιώτη τερματοφύλακα Χρήστου Σέλκου που κατά την περσινή σεζόν ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του.
Ο νεαρός επιθετικός Γιάννης Γκέσιος που αγωνίστηκε παλιότερα σε Ελπίδα Έδεσσας και Εδεσσαϊκό και πέρσι στην Αναγέννηση Επανωμής είναι στην μεταγραφική λίστα της Δόξας Δράμας που θέλει να τον αποκτήσει.
Έμεινε ελεύθερος από τον Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου ο έμπειρος άσσος Χρήστος Καρράς (Μάγγας) και η Νίκη Αξού με αστραπιαίες κινήσεις τον ενέταξε στο ρόστερ της.
Τον έμπειρο μέσο Αντώνη Τσεχιλίδη από τον Παναλμωπιακό και τον νεαρό μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Ελευθεριάδη (Ραουλάκος) από τον Εθνικό Αριδαίας έχει βάλει στο μάτι ο Α.Ο Μοναστηρακίου.
Στον Μ.Α. Όρμας θα αγωνίζεται ο νεαρός γκολκίπερ Βασίλης Μπελητάσιος που πέρσι αγωνιζόταν στον Πολυκαρπιακό και διακρίθηκε ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας.
Τον έμπειρο αμυντικό Γιώργο Κασσά που αγωνιζόταν επί σειρά ετών στον Άρη Υδραίας απέκτησε ο Ακρίτας Σωσάνδρας που κινείται αθόρυβα στις μεταγραφές.
Ξεπεράστηκαν κάποια εμπόδια και ο νεαρός μέσος Θοδωρής Μανίσης θα αγωνίζεται στον Αλμωπό καθώς ο ΠΑΣ Ξιφιανής συναίνεσε στην παραχώρησης του.
Χάλασε η μεταγραφή του Βασίλη Χαμπίδη στην Νίκη Αξού καθώς η Αναγέννηση Γιαννιτσών όπου ανήκει ο παίκτης αρνείται να τον παραχωρήσει.
Μετά από μαραθώνιες συζητήσεις ο Βασίλης Τζούρτζος συμφώνησε με την διοίκηση της Δόξας Μανδάλου και συνεχίζει και τη νέα σεζόν να φοράει τα ασπρόμαυρα.
Για ομάδα της Α1 Κατηγορίας παίζει το όνομα του Νόση που ξεκίνησε από την Δόξα Ριζού και τελευταία αγωνιζόταν στον Μ.Α. Εσωβάλτων
Στον Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου επέστρεψε ο ταχύτατος επιθετικός Ρίτε, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Φίλιππο Γιαννιτσών καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Δ΄ Εθνική.
Ο νεαρός Δημήτρης Καρυπίδης που αγωνιζόταν στον Α.Ο. Μοναστηρακίου αναμένεται να επιστρέψει στον Όλυμπο Αψάλου ομάδας της γενέτειράς του.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Στούπης μετά από μαραθώνιες συζητήσεις ανανέωσε για μια ακόμα σεζόν την συνεργασία του με τον Ακρίτα Σωσάνδρας κατόπιν εισήγησης του τεχνικού Γιώργου Κορέλα, υποσχόμενος ότι φετινός του στόχος είναι τα είκοσι τέρματα.
Έντονες φήμες κυκλοφορούν για ξενιτεμό του νεαρού άσσου του Αλμωπού Παναγιώτη Τραπεζανλίδη που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την μακρινή Αυστραλία.
Κοντά στην ανανέωση με τον ΠΑΟΚ Δυτικού που φέτος θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην Α1 είναι ο έμπειρος γκολκίπερ Περικλής Βασιλειάδης παρότι είχε πολλές προτάσεις από άλλες ομάδες.
Επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στην ομάδα που αναδείχθηκε ο Στέργιος Ντόνας, στον Μ.Α. Εσωβάλτων, μετά από μια τριετία στον Ν. Ημαθίας και συγκεκριμένα στον Κεραυνό Επισκοπής.
Παρελθόν αποτελεί από την Δόξα Εξαπλατάνου ο νεαρός αμυντικός Θανάσης Σπάχο που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μετακόμισε στην Ρόδο.
Παρελθόν από την Δόξα Εξαπλατάνου αποτελεί ο επί δύο έτη κορυφαίος σκόρερ της Νίκος Τσολερίδης που όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στην ομάδα που αναδείχθηκε, τον Όλυμπο Αψάλου.
Και δεύτερη ομάδα από την Αλμωπία χτύπησε την πόρτα του έμπειρου επιθετικού Γιάννη Μάντζιου που αγωνιζόταν πέρσι στον Εδεσσαϊκό.
Αποχώρησε από τον Όλυμπο Αψάλου ο έμπειρος μέσος Τάσος Παπουλίδης και πλέον εξετάζει προσεκτικά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.
Ο 27χρονος γκολκίπερ Βαγγέλης Πουλάκης που αγωνίστηκε παλιότερα στον Εδεσσαϊκό υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ελασσώνα ομάδα Δ’ Εθνικής της Λάρισας ενώ πέρσι αναδείχθηκε πρωταθλητής με την Τσαριτσάνη στην Δ’ Εθνική.
Συμφώνησε και παραμένει στον Όλυμπο Αψάλου ο Δημήτρης Μίσκος (Δαμανάκης) που παλιότερα αγωνίστηκε στον Αλμωπό αλλά και σε διάφορες ομάδες της Θεσσαλονίκης.
Στη Νίκη Βορεινού ακούγεται ότι επιστρέφει ο νεαρός στράικερ Γρηγόρης Πασχούλης που πέρσι φορούσε τη φανέλα του Μ.Α. Όρμας, όμως κάποιες έγκυρες πληροφορίες λένε ότι μπορεί να πάει στον Αλμωπό.
Έναν γκολκίπερ θέλει ν’ αποκτήσει ο Εθνικός Γιαννιτσών καθώς άλλες μεταγραφές δεν θα γίνουν αφού το ρόστερ του είναι πλήρες μετά την απορρόφηση των παικτών της Ν. Τραπεζούντας.
Το όνομα του Μπάμπη Αντωνιάδη της ΑΕΠ Θηριόπετρας παίζει για γειτονική ομάδα Α’ Κατηγορίας και ο παίκτης δείχνει να το σκέφτεται.
Πολλές προτάσεις δέχεται ο Άρης Προφήτη Ηλία για τον νεαρό επιτελικό μέσο Αποστολούδα χωρίς όμως να υπάρχει διάθεση για να παραχωρηθεί.








1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, ΑΥΤΗ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΔΙΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)