Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ

Μετά την διαβίβαση του ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας με αριθμ. 09/2011 και
ημερομηνία 27-06-2011 που αφορούσε το κλείσιμο του Καταστήματος των ΕΛΤΑ στον Εξαπλάτανο,  ο Διευθυντής Δικτύου Λιανικής της Α.Ε. Ελληνικά Ταχυδρομία (ΕΛΤΑ) κ. Νίκος Φραγκούλης απάντησε ως εξής:



“Η Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (ΕΛΤΑ), σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο, είναι ο Φορέας Παροχής Καθολικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα.

Ο ΕΛΤΑ, ο οποίος λειτουργεί σε ανταγωνιστικό περιβάλλον, σύμφωνα με τους κανόνες της οικονομίας, αναπτύσσει και υποστηρίζει το Ταχυδρομικό Δίκτυο με συγκεκριμένα κριτήρια. Ειδικότερα, ο ΕΛΤΑ παρακολουθεί πανελλαδικά τις δημογραφικές, κοινωνικές, οικονομικές και διοικητικές αλλαγές που συντελούνται, αξιολογεί τα νέα δεδομένα και όπου απαιτείται, επαναπροσδιορίζει και επανασχεδιάζει τον τρόπο λειτουργίας του Ταχυδρομικού Δικτύου, το οποίο περιλαμβάνει τα Ταχυδρομικά Καταστήματα, τα Ταχυδρομικά Πρακτορεία, τους Αγροτικούς Διανομείς κλπ, στοχεύοντας πάντα στη βέλτιστη Ταχυδρομική εξυπηρέτηση των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και το Ταχυδρομικό Κατάστημα Εξαπλατάνου, του Δήμου Αλμωπίας του Νομού Πέλλας. Η ταχυδρομική εξυπηρέτηση της περιοχής πραγματοποιείται από αγροτικό διανομέα του Ταχυδρομικού Καταστήματος Αριδαίας και εξετάζεται η σύσταση και λειτουργία Ταχυδρομικού Πρακτορείου, το οποίο θα παρέχει όλες τις ταχυδρομικές υπηρεσίες.

Τέλος, σας διαβεβαιώνουμε ότι πρωταρχικός στόχος του ΕΛΤΑ, ως φορέας Παροχής Καθολικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, είναι να διασφαλίζει πάντοτε την ποιοτική ταχυδρομική εξυπηρέτηση σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)