Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΑ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ

 Ο ΑΣ ΑΚΡΙΤΑΣ Σωσάνδραςανακοινώνει την απόκτηση των εξής ποδοσφαιριστών:Γιαγκίνη Βασίλη, τερματοφύλακα από την Πιπεριά,
Κασσά Γιώργου, μεσοαμυντικού από την Υδραία και Καραγιαννίδη Χρήστου από το Λυκόστομο  , τους οποίους καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας.Αποδεσμεύτηκε μετά από δική του επιθυμία ο αμυντικός Καραμήτσος Τάκης για να συνεχίσει την καριέρα του στους Προμάχους.
 Η έναρξη της φετεινής προετοιμασίας ορίστηκε για την Τετάρτη 10 Αυγούστου.Οι πρώτες προπονήσεις πιθανότατα θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Δωροθέας καθώς στο γήπεδο της Σωσσάνδρας έχουν γίνει εργασίες για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου.
 Οι στόχοι για τη νέα σαιζόν είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία και η χρησιμοποίηση πολλών νεαρών ποδοσφαιριστων από το χωριό.
                                                                               ΡΟΣΤΕΡ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Κορέλλας  Γιώργος
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:Γιαγκίνης Βασίλης,Μητρούλης Αντώνης
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:Παρτσανάκης Τάσος,Δέλλιος Γιώργος, Μητρούλης Αντώνης,Αναστασίου Χρήστος,Ορμάνης Σωτήρης,Ορμάνης Πέτρος,Μίσκος Τρα'ι'ανός,Σαπουντζής Γρηγόρης.
ΜΕΣΟΙ:Κασσάς Γιώργος,Στούπης Γιάννης,Νιανούδης Φώτης,Ρακιάρης Λάζαρος,Χρηστίδης Χρήστος,Μίσκος Χρήστος του Ιωάννη,Κεχαγιάς Περικλής.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:Στούπης Χρήστος,Στούπης Δημήτρης,Ορμάνης Αυγερινός,Καραγιαννίδης Γιώργος.Καραγιαννίδης Χρήστος,Μίσκος Χρήστος του Αναστασίου,Παρτσανάκης Σταύρος,Τζάτσης Τάσος,Ζαφειρίου Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)