Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΔΑΣΚΑΛΑ «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ»



ΔΑΣΚΑΛΑ που πήρε μυστηριωδώς το πτυχίο σε αρκετά προχωρημένη  ηλικία ,  τώρα με την
ιδιότητα της Δημότισσας, σύμφωνα με πληροφορίες αναλαμβάνει  πρωτοβουλία για την κάθαρση στον Πεζόδρομο στην Αριδαία. Αφού περνάει γενεές δεκατέσσερις ολους τους καταστηματάρχες  κατηγορώντας τους για προκλητική στάση, ζητάει να πληροφορηθεί πλην των άλλων εάν πληρώνουν στον Δήμο  τα τέλη χρήσης για τον Πεζόδρομο και το 2%  για το τέλος επιτηδευματία.
Η διάθέσεις και οι προθέσεις της για την επιβολή της νομιμότητας είναι πράγματι πρωτόγνωρες και συγκινητικές . Παράδειγμα προς μίμηση στη σημερινή κοινωνία.
Για να γίνει όμως και πιστευτή για την ειλικρίνεια των προθέσεων της ,ας γνωρίσει πρώτα στην κοινωνία της Αλμωπίας πως και με τίνος τις πολιτικές πλάτες έγινε…δασκάλα…

4 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΜΒΑΚΗ ΤΡΩΓΕΣΑΙ;; ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΡΙΞΕ Ο ΠΙΝΕΖΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΛΥΩΔΗ ΣΑΜΑΝΤΗ;;;;; ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ! ΣΕ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΙΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΚΟΠΡΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει αν και πότε πήρε πτυχίο. Το ενδιαφέρον μας όμως εστιάζεται, στο αν είναι σωστοί οι κύριοι σε αυτά που εστιάζει η κυρία το ενδιαφέρον της και όχι μόνο. Κάποια στιγμή πρέπει να είναι σωστοί οι κύριοι προνομιούχοι του πεζόδρομου ,όπως επίσης και αυτοί που τους έκαναν προνομιούχους ,αγνοώντας την υπόλοιπη Αριδαία( δέκα μαγαζιά κλειστά σε παράλληλο δρόμο από τον δρόμο των προνομιούχων) . Κάποια στιγμή κάποιοι όπως λέει και η διαφήμιση πρέπει να ενδιαφερθούν γιατί κάποιοι δεν ενδιαφέρονται για κάποια σοβαρά θέματα που αγγίζουν κάποιους . ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Κάποιος πρέπει να συμπληρώσει το έλλειμμα κάποιων.(πιστεύω με το πλεονασματικό λογοπαίγνιο να πάρουν χαμπάρι κάποιοι, γιατί και αυτοί θα είναι σαν κάποιους που δεν τους θυμούνται καν κάποιοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τιεπαθες πετρακη;οποιο σχολιο δεν μας αρεσει δεν το ανεβάζουμε;τουλαχιστον σε άλλες ιστιοσελίδες ακομα και όταν τους βρίζουν (που δεν σε έβρισα),μόνο να δημιουργείς εντυπώσεις με τα κειμενάκια σου...τότε γιατί έχεις το "το δημοσίευση σχολίου" για ομορφιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΚΙΑΝΗ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)