Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟΥ


Στα πλαίσια των επισκέψεων μελλών του Δ.Σ. στις Ελληνικές λουτροπόλεις, το μέλος του Δ.Σ.
κύριος Ηλίας Σαχπατσίδης επισκέφτηκε την λουτρόπολη Πλατύστομου και είχε μια μακρά συνομιλία σχετικά με τα τρέχοντα πρόβλημα του θεραπευτικού τουρισμού, αλλα και των εργαζομένων στις ελληνικές λουτροπόλεις .
Εδώ  θελουμε να θυμίσουμε ότι ο Ηλίας Σαχπατσίδης σαν ο πλέον έμπειρος στα θέματα καλής λειτουργία των λουτροπόλεων λόγω της 25αετούς θέσης του ως διευθυντής των λουτρών Σιδηροκάστρου, αυτό που κάνει είναι να συμβουλεύει την κάθε λουτρόπολη που επισκέπτεται, σαν εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, ώστε  να συμβάλει στην καλή λειτουργία της λουτρόπολης και κυρίως στην ένταξη όλων των προγραμμάτων κοινωνικού και θεραπευτικού τουρισμού.
Η Λουτρόπολη Πλατύστομου του δήμου Μακρακώμης   είναι λίγα χιλιόμετρα μετά την Λάμια και είναι μια από τις ποιο σύγχρονες λουτροπόλεις που σήμερα διαθέτει ο Ελληνικός θεραπευτικός Τουρισμός.
Η λουτρόπολη ανήκει σε ιδιώτη μετά από παραχώρηση προς αυτόν από τα ΕΤΑ Α.Ε με μακροχρόνια ενοικίαση, αλλά και με την υποχρέωση της άμεσης  ανάπτυξης. Η  διαπίστωση του συλλόγου μας είναι ότι μέχρι σήμερα η ανάπτυξη των λουτρών προχωράει στην σωστή κατεύθυνση.
Επίσης  ελπίδα μας είναι, και αυτή μετέφερε ο εκπρόσωπος του σύλλογος μας κύριος Ηλίας Σαχπατσίδης προς τους κρατούντες στην διοίκηση της λουτρόπολης, ότι  αυτή η λουτρόπολη δεν θα έχει  μόνο κερδοσκοπικό χαρακτήρα, αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα  που είναι και βασικό στοιχείο της πολιτικής του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεως Ελλάδας προς όφελος των λουομένων και των εργαζομένων στην παραπάνω λουτρόπολη.  
Τέλος θελουμε να τονίσουμε ότι την προσεχή εβδομάδα μέλη του Δ.Σ θα επισκεφτούν την Λουτρόπολη της Άγιας Παρασκευής Χαλκιδικής.

     Ο πρόεδρος
Ανέστης Αναστασιάδης
    Τηλ.2310905164

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)