Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ολοκληρώθηκε και η 2η αγωνιστική του κυπέλλου

Ολοκληρώθηκε και η 2η αγωνιστική του κυπέλλου με τους αγώνες της Κυριακής
που επιφύλασσαν εκπλήξεις αφού εκτός κυπέλλου έμεινε η ομάδα του Αλμωπού και ο Φίλιππος Σταυροδρομίου. Ενώ επίδειξη δύναμης έκανε για μια κόμη φορά η ομάδα του Ν.Μυλοτόπου.
9.ΑΨΑΛΟΣ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ  1-4  
Τα δόντια του έδειξε ο Εδεσσαικός και στην ομάδα της Αψάλου αφήνοντας την εκτός κυπέλλου με μεγάλη ευκολία.Τον αγώνα ‘’καθάρισαν ‘’ τα βαριά χαρτιά της ομάδος. Στο 14’ ο Ευθύμης Τσόρμπας ανοίγει το σκορ 1-0 και  στο 28’ ο Γιώργος Γεωργίου ζευγαρώνει τα τέρματα της ομάδος του. Στο 38’ ο Βάσκο Γκεοργκίεφ γράφει το 3-0 και στο 50’ ο αειθαλής Αποστόλης Τσόπτσης βάζει τη δική του σφραγίδα στο παιχνίδι πετυχαίνοντας το 4-0. Στο 89’ ο Θανάσηςς Τσολερίδης πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τους αντιπάλους μειώνοντας σε 1-4 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Η διαιτησία ήταν των  
ΔΕΜΕΡΤΖΗ ,ΚΑΡΑΤΖΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ

10.ΜΕΛΙΣΣΙ – ΑΛΜΩΠΟΣ 1-0
Εκτός κυπέλλου έμεινε η ομάδα του Αλμωπού ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι μέσα στο Μελίσσι όπου η τοπική Δόξα μετά την ενίσχυση της με κορυφαίους παίκτες φαίνεται πως δεν αστειεύεται  . Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πετυχε ο Φωστηρόπουλος στο 58’ ενώ  η ομάδα του Αλμωπού έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν στο 73’ ο Μπογδάνης αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι.. Η διαιτησία ήταν των :
ΡΟΔΟΒΙΤΗ, ΣΙΠΚΑ Σ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

11.ΠΑΡΑΛΙΜΝΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ Ε 2-1
Στους 16 κατάφερε να προκριθεί και η ομάδα της Παραλίμνης αφήνοντας πίσω της και τον Ηρακλή Έδεσσας κερδίζοντας τον με 2-1 σκορ στο παιχνίδι της Κυριακής. Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Γιόντη να ανοίγει το σκορ στο 65’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και στο 74’ ο Παπαδόπουλος  ισοφαρίζει σε 1-1 και στο 80’ ο Δ. Κυργερίδης πετυχαίνει το γκολ που έστειλε την ομάδα του στους 16 του κυπέλλου Πέλλας. Η διαιτησία ήταν των :
ΑΡΝΑΚΗ, ΔΕΜΕΡΤΖΗ Ν., ΚΑΡΡΑ

12.Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ – ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ 9-0
Σάρωσε η ομάδα του Ν.Μυλοτόπου και τον ΑΡΗ θεοδωρακίου κερνώντας τον ούτε λίγο ούτε πολύ δυό χούφτες σχεδόν γκολ!!!! Η ταξιαρχία του Λάζαρου Μακρίδη δεν λυπήθηκε την αντίπαλη ομάδα και την κατακεραύνωσε κυριολεκτικά με απανωτά τέρματα. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Ρίτε που πέτυχε προσωπικό χατ τρικ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 2’-6’-8’ για να αναλάβει στην συνέχεια ο Νάτσης στο 32’ και 42’ στο 50’ ο Κώστας Φάβας έβαλε την δική του υπογραφή  και στο 57’ ο Ιωαννίδης πετυχαίνει το 7-0. Στο 67’ ο νεοαποκτηθής Δουλκερίδης βρίσκει δίχτυα  και στο 80’ ο Βαγγέλης Αντωνιάδης ρίχνει την αυλαία γράφοντας το τελικό σκορ του αγώνα 9-0.Η διαιτησία ήταν των :
ΑΤΖΑΜΙΔΑΚΗ,  ΤΣΙΓΚΟΓΛΟΥ,  ΒΕΛΚΟ

13.ΕΛΠΙΔΑ – ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ  5-1 
Εκτός κυπέλου έμεινε και η ομάδα του Φιλίππου Σταυροδρομίου αφού ηττήθηκε από την Ελπίδα Έδεσσας με 5-1 σκορ. Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος  των γηπεδούχων με τον Παλημάνη να ανοίγει το σκορ στο 13’ και ο Βάντσης  στο 15’ και 30’ πετυχαίνει ακόμη 2 τέρματα. Στο 18’ ο Τετζέρης είχε πετύχει το 3-0 και στο 80’ ο Μπράσα στέλνει στην μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 5-0. Στο 87’ ο Γκιόντσης μειώνει σε 5-1. Η διαιτησία ήταν των :
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ,  ΓΑΤΣΟ,  ΣΙΝΑΠΗ

14.ΞΙΦΙΑΝΗ – ΣΩΣΑΝΔΡΑ 8-0
Τυφώνας Ξφιανή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο κυριακάτικος αγώνας αφού η ομάδα της Ξιφιανής κατακρεούργησε την ομάδα της Σωσσάνδρας κερδίζοντας την με 8 -0 σκορ. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Δούμος που πέτυχε προσωπικό χατ τρικ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα 3 φορές στο 20’-24’-55’. Στο 35’ και 79’ 2 τέρματα πέτυχε ο Μήτσκας και από 1 ο Τσιμτσιρίδης στο 40’,ο Μάτζαρης στο 87’ και ο Κ. Καρράς στο 90’ . Η διαιτησία ήταν των :
ΞΥΛΟΥΡΓΙΔΗ,  ΜΑΝΩΛΑΚΗ, ΘΥΜΝΙΟ

15.ΤΡΙΦΥΛΛΙ - ΠΑΟΚ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-5
Χωρίς να συναντήσει σχεδόν καθόλου αντίσταση η ομάδα του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών πέρασε ένα εύκολο κυριακάτικο απόγευμα στο γήπεδο του Τριφυλλλιου κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 0-5 σκορ.Ο αρχηγός της ομάδος Χρήστος Καλαιτζής βρήκε τρείς φορές δίχτυα στο 24’-62’ και 67’ και στην συνέχεια ο Ζαχαριάδης στο 75’ πετυχαίνει το ο-4 και στο 80’ ο Κάζογλου γράφει το τελικό σκορ του αγώαν 0-5 . Η διαιτησία ήταν των :
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, ΚΕΛΕΣΙΔΗ, ΚΟΥΠΑΡΑΝΗ

16.ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΟΡΜΑ 0-1
Επεισοδιακός ο αγώνας στο Λουτράκι με κύριους πρωταγωνιστές τους νεαρούς διαιτητές που φαίνεται πως έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ και ακόμη δεν τους δόθηκαν αρμοδιότητες νομίζουν πως έγιναν οι άρχοντες των γηπέδων. Φιλική συμβουλή στους ανερχόμενους εκκολαπτόμενους διαιτητές χαμηλά την σφυρίχτρα και την σημαία αν θέλουν να έχουν μέλλον. Στον αγώνα τώρα το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Σαμαράς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 44. Η διαιτησία ήταν των :
ΚΑΡΑΦΩΤΑΚΗ,  ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ, ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ Β

 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)