Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Αίσιο τέλος φαίνεται πως τελικά θα έχει όλη η περιπέτεια που πέρασε η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών αφού σιγά σιγά όλα άρχισαν να δρομολογούνται και η ομάδα θα αγωνίζεται τελικά στο
πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (εκτός απροόπτου αφού υπάρχει και μια φήμη και για μεγαλύτερη κατηγορία…..).λ
Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά σε καθημερινή βάση ενώ παράλληλα αρχίζει να ολοκληρώνεται και το ρόστερ της ομάδος το οποίο θα απαρτίζεται κυρίως από νεαρούς παίκτες της περιοχής και παράλληλα όμως θα ενταχθούν και 10 περίπου παίκτες γνώστες της κατηγορίας και αναγνωρισμένης αξίας.
 Η Διοίκηση της ομάδος ανακοίνωσε επίσημα τις 3 πρώτες μεταγραφές της ομάδος. Πρόκειται για τον 23χρονο  γκολκήπερ Παναγιώτη Βοσνιάδη που πέρυσι αγωνιζόταν στον Μακεδονικό  ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Οδυσσέα Κορδελιού,Αχιλλέα Τριανδρίας,Πυρσό Γρεβενών,και Καμπανιακού.,Ο δεύτερος παίκτης είναι οι Θανάσης Τέλλος 28χρ που αγωνίζετια στον χώρο του κέντρου και έχει περάσει στο παρελθόν από τον Μακεδονικό.Τηλυκράτη Λευκάδος,Πανσεραικό ,Καστοριά,Καλαμάτα και Επανωμή. Και τέλος ο Γκέρμαν Νταντίδης.
 Η ομάδα θα αναχωρήσει για την προετοιμασία της στον Παλιό Αγιο Αθανάσιο πολύ πιθανό την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου εάν δεν αλλάξει κάτι. Ενώ αναμένεται στις επόμενες μέρες να κλείσει συμφωνία με 7 ποδοσφαιριστές ακόμη.

 

1 σχόλιο:

(3)