Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΟΥΛΑΣ


Λίγο πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών και μια μόλις ανάσα πριν το ξεκίνημα των προετοιμασιών ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ας ρίξουμε μια συνοπτική ματιά στις μέχρι τώρα κινήσεις που έχουν κάνει οι ομάδες του Νομού μας.

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1.ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:Η ομάδα του Αλμωπού με νέο Διοικητικό Συμβούλιο με τον νεαρό πρόεδρο Κώστα Παλίκογλου  να έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της από τις 25 Ιουλίου. Στην τεχνική ηγεσία της ομάδος βρίσκεται ο Βασίλης Σαμαράς. Στο ρόστερ της ομάδος έχουν ενταχθεί οι:Καραγιαννίδης Γρηγόρης(γκολκήπερ)από τον Ακρίτα Σωσσάνδρας,ο Θόδωρος Μανίσης από την Ξιφιανή, μεγάλη μεταγραφική επιτυχία θεωρείται η απόκτηση του έμεπιρου Νίκου Παπαδόπουλου,Θόδωρος Ελευθεριάδης από ΠΑΟ Φιλώτειας ,Νάτσος Θεόδωρος από τον ΑΡΗ Προφήτη Ηλία.οι Αφοί Θωμά Γιώργος και Ελευθέριος από τους Σαρακηνούς  και ο Πάρης Παρτσανάκης από το Λυκόστομο. ενώ πολύ σημαντικές είναι οι ανανεώσεις των Μπογδάνη Γιώργου, Χρήστου Αρη και Βοτάρη Δημήτρη.

2. ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ:Η ομάδα του Μανδάλου συνεχίζει με τον Μάκη Κουρουκτσίδη στο πόστο του προέδρου και στην τεχνική ηγεσία έχουμε την επιστροφή του Αλέκου Κουτσάκη. Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα η ένταξη του Ρομάντζη Αντώνη στο ρόστερ της. Παράλληλα αποκτήθηκαν  και ο 18χρονος Ζαχαριάδης Γιώργος και ο Χάρης Χελβατζόγλου  από τον ΠΑΟΚ Αραβησσού, ενώ στην ομάδα επέστρεψε και ο ΝίκοςΦιλούκατζης.

3. Μ.ΑΛ.ΠΕΛΛΑΣ: Μεγάλες αλλαγές είχαμε και στην ομάδα της Πέλλας με τον Πέτρο Κάνο να παίρνει το πόστο του προέδρου. Η ομάδα συνεχίζει με τον Ανδρέα Βοιτσίδη στην τεχνική ηγεσία ενώ έγιναν και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της. Από την ομάδα αποχώρησαν οι Τσιβελέκης ,Αβρααμ Ζημπίδης,Γιώργος Ειρηνάκης,Ευθυμιάδης και Ζγούνι Λεονάρντο. Οι παίκτες που ανανέωσαν  είναι οι : Μυλωνόπουλος,Ναλμπάντης,Σαλίκας,Βλάχας, αποκτήθηκαν οι:Ηλιάδης Ηλίας,Τουλγαρίδης Αγγελος,Τανταλίδης Μαρίνος,Κούσσας Κώστας,Παπακωνσταντίνου Γιώργος. Καρακούτσης Παναγιώτης (γκολκήπερ) από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων, ο Λάμπρου από τον Απόλλων Ευρώπου και ο Τζουλιάνο από τον Φίλιππο Γιαννιτσών. Ελεύθερος έχει μείνει ο γκολκήπερ Καραογλανίδης.


4. ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ: Νέος αέρας φύσηξε και στους καταρράκτες της Έδεσσας με τον Δικηγόρο Ιωάννη Βέττα να αναλαμβάνει την ομάδα πλασιωμένος από ένα σύνολο ανθρώπων που επιθυμούν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες.. Τεχνικός της ομάδος συνεχίζει να είναι ο Βασίλης Ασλανίδης. Η προετοιμασία της ομάδος ξεκίνησε την Πέμπτη 28 Ιουλίου . Από την ομάδα αποκτήθηκαν ο Δημήτρης Λαφαζανίδης και ο Άγγελος Βοτάρης από τον Αετό Σκύδρας, ο Μουζάκης από τη Νίκη Καλής,ο Γεωργιάδης από τον Προφήτη Ηλία,ο Βασίλης Τσόρμπας από τον Όλυμπο Αψάλου, ο Παπαηλίας από τον Ηρακλή Έδεσσας, ο Τεκελίδης από Κουφάλια  και ο νεαρός Βασίλης Κυριακίδης από την Αλμωπία. Πολύ σημαντική θεωρείται η ανανέωση της συνεργασίας με τον Βάσκο Γκεοργκίεφ.

5. ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ: Αλλαγή είχαμε και στην Διοίκηση του νεοφώτιστου στην κατηγορία Ορφέα Ριζαρίου  με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Μουράτογλου να αναλαμβάνει την ομάδα. Ο Κώστας Παρίσης συνεχίζει κανονικά στην τεχνική ηγεσία της ομάδος. Μεταγραφικά η ομάδαα πέκτησε τους Βαινα  και Στέφο από το Κλεισοχώρι και τον Κολυμάνη από τον Εδεσαικό.Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία θεωρείται και η απόκτηση του πάλαι πότε αρχηγού του Εδεσσαικού Ακη Σαββίδη.

6. ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ: Η ομάδα του ΑΡΗ Προφήτη Ηλία με τον Παναγιώτη Δημητριάδη συνεχίζει κανονικά στην θέση του προέδρου και με νέο τεχνικό τον Κώστα Τσαβδαρίδη θέτει υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν. Στην ομάδα εντάχθηκαν ο Φόρης Ιγνατιάδης και ο γκολκήπερ Γιάννης Πιστοφίδης από τη Νίκη Καλής,Ο Μάκης Δημητριάδης από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων ,ο Μουρουζίδης Γιώργος από την Νάουσα και  ο Γιόλα Ερμάλ. Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδος αποτελεί ο Γιάννης Αναστασιάδης από την γειτονική Δόξα Μανδάλου.  Από την ομάδα αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Χρήστος Τρύφων.

7.ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ: Νεοφώτιστος στην  κατηγορία ο ΠΑΟΚ Δυτικού θέλει να κάνει το ντεμπούτο του και να καθιερωθεί. Με τον Ηλία Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει την προεδρία η ομάδα ενώ αρχικά είχε ανανεώσει την συμφωνία με τον Γιώργο Βλάχο κάτι προέκυψε και χάλασε και έτσι την θέση του τεχνικού ανέλαβε ο γυμναστής της ομάδος Γιάννης Χαρπίδης. Από την ομάδα αποχώρησαν οι Τάσος Κουτούδης,Παυλίδης Παναγιώτης,Κίτσος Γιώργος,Βασιλειάδης Βασίλςη και Γαλούπης Κοσμάς.
 Την  συμφωνία τους ανανέωσαν οι : Θωμάς Χατζηγεωργίου,Βλάχος Γιάννης και Βλάχος Δημήτρης.
 Αποκτήθηκαν οι: Σιδέρης Παπαδόπουλος από τον ΠΑΟΚ  Δαμιανού, Γιάννης Στοφορίδης από το Πατριαρχείο, Γιάννης Μούτας από τους Παιόνες Αξιούπολης  και ο Κώστας Μπαμπάσης από τον ΑΡΗ Παλαιφύτου.

8. Μ.ΑΛ.Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ : Επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα για την ομάδα του Ν.Μυλοτόπου  που συνεχίζει κανονικά με τον Λευτέρη Κιοκπάσογλου επικεφαλή της Διοίκησης και τον Λάζαρο Μακρίδη στην τεχνική ηγεσία. Στο ρόστερ της ομάδος προστέθηκαν οι  :Αριστείδης Παπουρτζής (γκολκήπερ) από τους νέους του Ολυμπιακού κάτω των 17,Παναγιώτης Καραμεταξάς από Ολυμπιακό Γαλατάδων,και ο Λευτέρης Δουλκερίδης από την Νάουσα.
Από την ομάδα αποχώρησε ο Κώστας Σιδηρόπουλος και μεταγράφηκε στον ΠΑΟ Κουφαλίων ενώ επέστρεψε και ο Ρίτε.
9.ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ: Η ομάδα της Νίκης Καλής πάντα σε χαμηλούς τόνους με πρόεδρο τον Νίκο Χατζηνικολάου έφερε ξανά στην τεχνική ηγεσία τον Γιάννη Γιακαμόζη. Οι παίκτες που πρστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδος είναι οι : Μιχάλης Μπόικος ,Νίκος Στεργίου  και Γιώργος Πασχώνης από Απόλλων Καλυβίων ,Βαγγέλης και Τηλέμαχος Καραγκιαούρης από Ανυδρο,και Λεονάρντο Ζγούνι από Μ.Αλ. Πέλλας.

10.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Ανανέωση είχαμε όμως και στα εσωτερικά δρώμενα του Απόλλων Καλυβίων με τον  Τάκη Γρόπαλη να αναλαμβάνει και πάλι την προεδρία της ομάδος. Και το γνωστό πετυχημένο σχήμα συμπληρώνεται με την επιστροφή του Νίκου Αντωνά στο πόστο του τεχνικού. Από την ομάδα αποχώρησαν οι : Πασχώνης Αποστόλης,Πασχώνης  Γιώργος Φεγγομίτης Θωμάς,Καλαιτζόγλου,Τζήμας, Μπόικος Μιχάλης , Αλέξης Νιτσιακος και Νίκος Στεργίου.
 Στο ρόστερ της ομάδος προστέθηκαν ο Πρόδρομμος Μισαηλίδης που αγωνιζόταν και στο παρελθόν στην ομάδα,ο Γιούλι Αρμεν Ουρούτσι από την Δόξα Μανδάλου,ο Ευθύμης Μπουρνάζης από τα Εσώβαλτα και ο Θόδωρος Καραφουλίδης.

11.ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ: Η πρωταθλήτρια του 2ου ομίλου Νίκη Αξού με τον Βασίλη Τοψή πρόεδρο της ομάδος θέλει να καθιερώσει την ομάδα στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας. Έτσι μετά την λύση της συνεργασίας με τον Ζαχαρία Σεμερτζίδη νέος τεχνικός  ανέλαβε ο Κώστας Μαυροβουνιώτης   . Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά από έμπειρους παίκτες: Επέστρεψε ο νεαρός Κώστας Χατζηστεφάνου από τον Ν.Μυλότοπο,ο Κώστας Παπαδόπουλος από τον Μ.Αλ. Εσωβάλτων,ο Σάκης Χατζηανεστιάδης από την Ελπίδα Αχλαδοχωρίου και ο Καρράς Χρήστος (Μάγκας) από τον Ν.Μυλότοπο.
 Από την ομάδα αποχώρησαν οι Αντώνης Τσιβελέκης και Βασίλης Καραμαριάς. Ενώ παράλληλα πολλά νέα φιντανάκια από τις Ακαδημίες της ομάδος εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδος.

12.ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ: Με υψηλές βλέψεις ξεκινά και η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου με πρόεδρο τον Δημήτρη Βασιλειάδη και τον Μάκη Δεμίρη στην τεχνική ηγεσία της ομάδος. Το ρόστερ της ομάδος ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση των : Ανέστη Ξυλουργίδη(γκολκήπερ),Μανόλη Μανελίδη από Εθνικό Αριδαίας,Γιάννη Βασιλόπουλο από Πολυκάρπη,Νίκο Γιόντη από Νίκη Καλής,Δημήτρη Χατζησυμεών από Αλμωπό, Βασίλη Καραμαριά από Αξό. Σημαντικές ήταν οι  ανανεώσεις των Ευριπίδη Παρτσανάκη , Δημήτρη Κουρκουλούκη Θωμά Ουζούνη και Δημήτρη Σασαρίδη.

13.ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ: Επιστροφή στην Α1 κατηγορία   για την ομάδα του Γαρεφίου που αυτήν την φορά δεν θέλει να είναι περαστική . Η ομάδα με πρόεδρο τον Γιώργο Μάρκου έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Κόγιο στην τεχνική ηγεσία. Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά με την ένταξη στο ρόστερ του Μπάμπη Τοσουνίδη που έχει κάνει πέρασμα από Αλμωπό, Άψαλο,Λουτράκι και Προμάχους ,τον Γιώργο Σέλκου (Αλμωπός,Μάνδαλο,Λουτράκι Προμάχους) και τον Γιώργο Γεωργίου από τον Εθνικό Αριδαίας. Από την ομάδα αποχώρησαν οι Τάσος Μπίνος,Πέτρος Σίσκος και Πέτρος Κόγιος.

14. ΠΑΟ ΦΙΛΩΤΕΙΑΣ: Οι γνωστοί Μπραζιλερο της Αλμωπίας με τον Στέφανο Φιλιόπουλο να αναλαμβάνει την ομάδα και να έχει ορίσει τεχνικό τον Κώστα Τσόρμπα προχώρησε σε σπουδαίες μεταγραφές παικτών με κορυφαίες αυτές των Γιώργο Νάνο και Δημητριάδη Λάζαρο από τον Αλμωπό Αριδαίας. Παράλληλα αποκτήθηκε ο Χρήστος Κόκλης και ο Ανδρέας Γκάγκας  από τη Νίκη Καλής  και από την Αναγέννηση Δωροθέας ο Αλφρεντ Χίσα και ο Μπρίνγκελ Τζένγκο.. Από την ομάδα αποχώρησαν οι :Βασίλης Γάτσος όπου μεταγράφηκε στον Μακεδονικό Ίδας,ο Γιώργος Τσολερίδης στον Αστέρα Νεοχωρίου και ο Θόδωρος Ελευθεριάδης στον Αλμωπό.

15.ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ: Παρόλο που η ιστορική ομάδα της Αλμωπίας κινδύνεψε προς στιγμήν να μην κατέβει στο πρωτάθλημα τελικά τα κατάφερε και ξεπερνώντας τις δυσκολίες ανασυγκροτήθηκε  και με τον Πολύβιο Παπαδάκη στην προεδρία η ομάδα θα έχει ως τεχνικό τον Νίκο Τσολερίδη . Από την ομάδα παρελθόν αποτελούν οι Αθανασίου Αντώνης,Ακης Σαββίδης και Τάσος Παπουλίδης. Μοναδικό απόκτημα της ομάδος ο Δημήτρης Καρυπίδης από το Μοναστηράκι.

16.ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ :Σε χαμηλούς τόνους συνεχίζει και φέτος η ομάδα του Μελισσίου με τον Άγγελο Ποριαζίδη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδος. Η μοναδική μεταγραφή που έχει ανακοινωθεί είναι η απόκτηση του Φίλιππου Σωτηριάδη από τη Νίκη Αξού.

 17. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ: Στάσιμη παραμένει η κατάσταση στο Σωματείο του Ολυμπιακού Γαλατάδων αφού μετά τον υποβιβασμό του από την Δ εθνική δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα από την οποία έχουν αποχωρήσει οι περισσότεροι παίκτες.




 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1Ος ΟΜΙΛΟΣ

1.ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ: Ακόμη δεν έχει ορισθεί τεχνικός της ομάδος αλλά η Διοίκηση έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση παικτών. Αυτοί είναι οι : Τάσος Βυρώζης από Καρυδιά, Αντωνιάδης από Πλατάνη, Γέργης Δημήτρης Παπαμηνάς Χρήστος  από Μεσημέρι

2. ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ Τεχνικός της ομάδος είναι ο Χρήστος Μεσημερλής. Η ομάδα θα κινηθεί με τα δικά της νέα παιδιά στο ρόστερ της. Από την ομάδα αποχώρησε ο Παπαηλίας που εντάχθηκε στο ρόστερ του Εδεσσαικού. 

3.ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Η ομάδα του Λουτρακίου που μετά από την 
περσινή της αποχή από το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας επανέρχεται με τον Πέτρο Νούσκα να έχει αναλάβει την προεδρία της ομάδος. Τεχνικός ανέλαβε ο Κώστας Καρυπίδης . Στην ομάδα επιστρέφουν από την Όρμα  οι Μποτσφάρης,Παπαπέτρου και Πλέσκας, από τους Προμάχους οι Ζέρζης και Σπρίτος ,ο Μάριος Νούσκας από το Λυκόστομο και ο γνωστός  σε όλους Κούης κατά κόσμον Πέτρος Ούτσκας από τον ΑΠΟ Πιπεριάς. Ελεύθερος έμεινε ο Γιώργος Γωγοσόπουλος.

4.Μ.ΑΛ.ΟΡΜΑΣ :Η ομάδα της Όρμας με τον Γιάννη Αβραμίδη στην προεδρία και τον Βαγγέλη Μήτσκα να βρίσκεται στις συζητήσεις για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία πέτυχε μια σπουδαία μεταγραφή αποκτώντας τον γερόλυκο Σάκη Χατζηλαμπρινό και τον φέρελπι γιό του Κώστα που αγωνίζεται ως γκλκήπερ. Παράλληλα αποκτήθηκε και ο Βασίλης Μπελιτάσιος από την Πολυκάρπη. Από την ομάδα αποχώρησαν ο Οδυσσέας Πλέσκας,Πέτρος Παπαπέτρου και Θανάσης Μπόφτσαρης.

5.ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ: Η ομάδα της Ξιφιανής με τον Βασίλη Μάντζαρη στην τεχνική ηγεσία απέκτησε τον Κώστα Καρρά από τον Προφήτη Ηλία.

6. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:Η ομάδα του Εθνικού με τον Δήμο Ούγγρη στην θέση του προέδρου και τον Δημήτρη Παπανδρέου στην τεχνική ηγεσία απέκτησε τον Γιάννη Καλπακίδη από την Δόξα Εξαπλατάνου και τον Γιώργο Κουτσουρά από την β΄ομάδα του Αλμωπού .Από την ομάδα αποχώρησαν ο Χρήστος Γρηγορίου για τον Ουλυμπιακό Καβάλας,ο Κώστας και Σάκης Χατζηλαμπρινός που μεταγράφηκαν στην Όρμα, ο Βασίλης Κυριακίδης στον Εδεσσαικό και οι Αφοί Βαγγέλης και Ηλίας Στόικος στον Μακεδονικό Ίδας.

7. ΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΟΥ: Με τον Γιώργο Αντωνίου στην τεχνική ηγεσία η ομάδα του Θεοδωρακίου απέκτησε τον Γθώργο Γεωργίου από τη Νίκη Καλής και τον Δήμο Δημάκη από τον Μακεδονικό Μεσημερίου. Αποχώρησαν ο Βασίλης Λίτσκας (Προοδευτική Τούμπας),Κώστας μΜαντζαρίδης,Μάριος Παντελίδης και Σίμος Δίος.

8.ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ:Με τον Γιάννη Λαζάρου στη τεχνική ηγεσία επέστρεψαν στην ομάδα της Όρμας ο Αγγελος Ταχυδρομίδης και ο Γιάννης Ουζούνης απότ ον Αστέρα Νεοχωρίου. Ο κώστας Δερμετζόγλου από  την Ορμα και ο Δημήτρης Σταματιάδης από την Αναγέννηση Δωροθέας.

9.ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ : Καμία μεταγραφική εξέλιξη δεν υπάρχει στην ομάδα των Σαρακηνών που έχει οδηγό στην τεχνική ηγεσία τον Δημήτρη Τζιούτζη.

10.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΛΑΜΟΥΡΙΑΣ: Σιγή ιχθύος επικρατεί και στο Σωματείο της Φλαμουριάς.

11. ΚΕΡΑΣΙΑ: Τεχνικός της ομάδος έχει οριστεί ο Στέλιος Γεωργίου.

12: Α.Σ ΠΡΟΜΑΧΟΙ : Η ομάδα των Προμάχων θα βασιστεί στα δικά της παιδιά ενώ έχουν αποχωρήσει όλοι οι παίκτες  που είχαν μεταγραφεί στην ομάδα..

13. Μ.ΑΛ.ΑΡΝΙΣΣΑΣ: Τεχνικός της ομάδος ο Γιάννης Στόιος. Από την ομάδα αποχώρησαν ο Δημήτρης Χατζηγεωργούλης και Λευτέρης Παπαδόπουλος.

14. ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ : Τεχνικός της ομάδος είναι ο Θωμάς Αβρααμ. Από την ομάδα αποχώρησαν ο Μάριος Νούσκας και ο Πάρης Παρτσανάκης .

15. ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΣΑΝΔΡΑΣ:. :Γιαγκίνη Βασίλη, τερματοφύλακα από την Πιπεριά,Κασσά Γιώργου, μεσοαμυντικού από την Υδραία και Καραγιαννίδη Χρήστου από το Λυκόστομο  , τους οποίους καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας.Αποδεσμεύτηκε μετά από δική του επιθυμία ο αμυντικός Καραμήτσος Τάκης για να συνεχίσει την καριέρα του στους Προμάχους.
 Η έναρξη της φετεινής προετοιμασίας ορίστηκε για την Τετάρτη 10 Αυγούστου.Οι πρώτες προπονήσεις πιθανότατα θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Δωροθέας καθώς στο γήπεδο της Σωσσάνδρας έχουν γίνει εργασίες για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου.
 Οι στόχοι για τη νέα σαιζόν είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία και η χρησιμοποίηση πολλών νεαρών ποδοσφαιριστων από το χωριό.
                                                                               ΡΟΣΤΕΡ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Κορέλλας  Γιώργος
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:Γιαγκίνης Βασίλης,Μητρούλης Αντώνης
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:Παρτσανάκης Τάσος,Δέλλιος Γιώργος, Μητρούλης Αντώνης,Αναστασίου Χρήστος,Ορμάνης Σωτήρης,Ορμάνης Πέτρος,Μίσκος Τρα'ι'ανός,Σαπουντζής Γρηγόρης.
ΜΕΣΟΙ:Κασσάς Γιώργος,Στούπης Γιάννης,Νιανούδης Φώτης,Ρακιάρης Λάζαρος,Χρηστίδης Χρήστος,Μίσκος Χρήστος του Ιωάννη,Κεχαγιάς Περικλής.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:Στούπης Χρήστος,Στούπης Δημήτρης,Ορμάνης Αυγερινός,Καραγιαννίδης Γιώργος.Καραγιαννίδης Χρήστος,Μίσκος Χρήστος του Αναστασίου,Παρτσανάκης Σταύρος,Τζάτσης Τάσος,Ζαφειρίου Γιώργος.



16.ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ: Ο Θανάσης Κουτρούμπαλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της νεοφώτιστης ομάδος που προχώρησε στην απόκτηση των Αφών Βαγγέλη και Ηλία Στόικο απότ ον Εθνικό Αριδαίας. Και τον Βασίλη Γάτσο από τον ΑΠΟ Φιλώτειας. Από την ομάδα αποχώρησε ο Παναγιώτης Δημητρίου για την Πολυκάρπη.


2ος ΟΜΙΛΟΣ
Σε αυτόν τον όμιλο πολλές είναι ακόμη οι ομάδες που έχουν αβέβαιο μέλλον και δεν ξέρουν αν θα κατεβάσουν ομάδα στο πρωτάθλημα. Αρκετές όμως είναι και αυτές που έχουν κάνει ήδη τον σχεδιασμό τους και έχουν προβεί σε οργανωτικές κινήσεις.

1.ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ: Η ομάδα των Αμπελιών μετά την πολύ καλή πορεία που πέτυχε έφτασε να διεκδικήσει μέχρι και την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Αυτή η πετυχημένη συνταγή  θα συνεχιστεί και του χρόνου με τον Πέτρο Τσαρτσαράκη να συνεχίζει  ως πρόεδρος και τον Γιάννη Γυριχίδη στην τεχνική ηγεσία.. Στο ρόστερ εντάχθηκαν ο Πέτρος Θάνος απότ ον ΠΑΟΚ Αραβησσού και ο Καπουσούζης από τον Μακεδονικό.

2. ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ: Ο άλλοτε κραταιός ΠΑΟΚ Αραβησσού μετά τον υποβιβασμό του στην Α κατηγορία συνεχίζει κανονικά με τον Κώστα Χατζόγλου στην τεχνική ηγεσία. Στην ομάδα επέστρεψε ο Σωτηριάδης Τσαβαλάκογλου από τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και αποκτήθηκε ο Καρυπιάδης από τον Εθνικό Γιαννιτσών.

3.Μ.ΑΛ.ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ: Δεν τα κατάφερε να επανέλθει στην Α1 κατηγορία η ομάδα των Εσωβάλτων και συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας. Ο αιώνιος πρόεδρος της ομάδος Γιώργος Γαλάνης συμφώνησε και πάλι με τον Γιώργο Μπέττα στην τεχνική ηγεσία αλλά ο έμπειρος και αειθαλής παίκτης φοράει και το σορτσάκι και βοηθάει όταν το κρίνει απαραίτητο. Από την ομάδα αποχώρησε ο Ευθύμης Μπουρνάζης που μεταγράφηκε στον Απόλλων Καλυβίων.

4.ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ: Η ομάδα του Δαμιανού με τον Βασίλη Χόντο στην τεχνική ηγεσία ξεκινάει την προετοιμασία της στις 8 Αυγούστου.

5. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ : Ο ‘’κερδισμένος’’ από την διάλυση της Ν.Τραπεζούντας Εθνικός Γιαννιτσών πλήρως ανανεωμένος από όλες τις μεριές αλλάζει σελίδα αφού την ομάδα ανέλαβε νέος πρόεδρος ο Βασίλης Κρομλίδης και με την ένταξη στο ρόστερ  των παικτών της Ν.Τραπεζούντας η ομάδα διαθέτει ένα από τα δυνατότερα ρόστερ της κατηγορίας. Τεχνικός  της ομάδος ανέλαβε ο Σάκης Ντιμτσούδης πρώην τεχνικός του Ν.Μυλοτόπου που σε χαμηλούς τόνους  έχει αναλάβει να αναδείξει ένα νέο πρόσωπο του Εθνικού Γιαννιτσών. Η ομάδα ξεκινάει προετοιμασία στις 8 Αυγούστου.

6. ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ Η ομάδα των Αθύρων συνεχίζει με τον Μίμη Μαλαματίδη  στην τεχνική ηγεσία.

7. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ: Αβέβαιο είναι το μέλλον της ομάδος του Σταυροδρομίου αφού και μετά τον υποβιβασμό της ομάδος  ο πρόεδρος Μάκης Γκέσιος δήλωσε έτοιμος να τα παρατήσει.

8. ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ Διοικητικές εξελίξεις αναμένονται στην ομάδα του Ριζού με τον Κώστα Φωτιά να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να  αναλάβει την ομάδα.

9.ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ: Πρωταθλητής της κατηγορίας στις μεταγραφές ο Απόλλων Ραχώνας αφού ο ‘’δάσκαλος’’ Σάκης Μαβίδης φρόντιζε να ενισχύσει το ρόστερ του. Αποκτήθηκαν έτσι οι Πέτρος Καραδημητρίου από Μ.Αλ. Πέλλας,Κώστας Κουμαντανίδης  και Φώτης Μπινόπουλος από ΑΡΗ Αθύρων, Καρπάτσης Θανάσης από ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και Γιάννης Πολατίδης από Ολυμπιακό Κυμίνων. Από την ομάδα αποχώρησε ο Μπάμπης Βασιλειάδης.

 10.ΕΛΠΙΔΑ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ:Η ομάδα του Αχλαδοχωρίου που στηρίζεται στα δικά της παιδιά συνεχίζει με τον Στέλιο Πέγιο στην τεχνική ηγεσία.

11.ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ: Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία Μαύροι Αετοί με τον Χρήστο Παρλάκογλου στην τεχνική ηγεσία θέλουν αν καθιερωθούν στην κατηγορία και ξεκινούν με μεγάλες φιλοδοξίες. Η ομάδα βασίζεται στα παιδιά του χωριού και παράλληλα θα γίνουν 2-3 μεταγραφές με κορυφαία αυτήν του Ευδόκιμου Κυργερίδη.

12. Μ.ΑΛ.Ν.ΠΕΛΛΑΣ: Χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολλά έργα γίνεται η σωστή και οργανωμένη δουλειά και σύμφωνα με αυτήν την ιδεολογία βαδίζει εδώ και χρόνια η ομάδα της Ν.Πέλλας και έχει πάντα εξασφαλισμένη την παραμονή της στην κατηγορία κάνοντας μια σταθερή πορεία σύμφωνα με την οποία θα πορευτεί και στην επόμενη σεζόν με τον Στέλιο Κάλφα πρόεδρο και τον γνωστό Κώστα Νινιατσούδη στο τιμόνι της τεχνικής  ηγεσίας.

14 σχόλια:

  1. η χαρουλα μες στην τρελη χαρα έχει χασει επεισοδια. της έχουν ξεφύγει πολλές μεταγραφες. ελπιζουμε να επανελθει σωστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaroyla pane plyne kana piato kai ase gia aytoys poy xeroyn thn mpala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαρουλα μεταγραφη απο τον μεγα αλεξανδρο πελλας στον απολλωνα ραχωνας του ευθυμιαδη την ξεχασες!!!!!!! πρωταθλητης στις μεταγραφες ο απολλων ραχωνας και οχι μονο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΓΙΔΙΑ Ε ΓΙΔΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΣΑΣΤΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΧΩΝΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΕΡΥΣΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟ ΜΕ 9 ΑΤΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ!!!????ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΕΣΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΟΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΡΑΧΩΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η ΧΑΡΟΥΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.......) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΕΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ ηρθαν και οι ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Χ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΘ ,ΣΤΡΑΚΟΣΙΑ ΑΛ , ΑΠΟ ΜΑΝΔΑΛΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ . ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εμεις δεν θελουμε σε μπλογκ της αλμωπιας ατομα απο Γιαννιτσα να μας ενημερωνουν.Απλο δεν ειναι? θελουμε απο αλμωπια ανθρωπους να στηριζουν την αλμωπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ραχωνα ειναι αυτη που θα πρωταγωνιστησει φετος φιλε μου !!!!! οσο για περυσι που λες δεν θελαμε να παμε στα play οff.ηταν επιλογη μας φετος εχουμε παιδια μικρης ηλικιας απο το χωριο που εχουν παιξει μεγαλυτερες κατηγοριες!!!!! ο καιρος γαρ εγγυς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)