Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκίνησαν οι βαλκανικοί αγώνες τένις στην Αριδαία







Με τη τελετή έναρξης δόθηκε το έναυσμα των δέκατων βαλκανικών  αγώνων Αντισφαίρισης (τένις)  στο κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας , στην Πιπεριά.
Συμμετέχουν
Ελλάδα
Βουλγαρία
Τουρκία
Και Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας  Δημήτρης Πασόης στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην αξία της ευγενούς άμιλλας  που σηματοδοτούν οι αγώνες ,αλλά και το γεγονός ότι φέρνουν πιο κοντά τους λαούς . Χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη αθλητική συνάντηση και ως γιορτή των λαών .
Στο αθλητικό αλλά και το ευρύτερα πολιτιστικό  πνεύμα που διακατέχουν τέτοιες αθλητικές συναντήσεις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Τζάκρη .
Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντσφαίρισης Αριδαίας Πέτρος Τσαρκνιάς , τόνισε ότι επιτεύχθηκε ένας μεγάλος στόχος , όπως αυτός της δοιργάνωσης των Βαλκανικών αγώνων . Ευχαρίστησε τον Δήμο για την μεγάλη βοήθεια και συμπαράσταση ,όπως και τους εθελοντές και τους χορηγούς.
Τον πρώην Δήμαρχο Πέτρο Ζέζη αλλά και τον σημερινό Δημήτρη Πασόη ευχαρίστησε ο πρόεδρος της Βαλκανικής ΄Ενωσης Αντισφαίρισης Δημήτρης  Σταματιάδης για την μεγάλη συμπαράσταση και ουσιαστική βοήθειά τους .
Στους συγκεκριμένους αγώνες συμμετέχουν αθλητές μέχρι 14 χρονών , πριν μπουν στο καθαρά επαγγελματικό στάδιο . Στους μέχρι σήμερα βαλκανικούς αγώνε ς έχουν πάρει μέρος και αθλητές που πρωταγωνιστούν  σε παγκόσμιο επίπεδο.
Υπογράμμισε ακόμα την σημασία παυ παίζουν στον αθλητικό τουρισμό.  
Στην τελετή έναρξης  παραβρέθηκαν ακόμα ο Αντιπεριφεριαρχης Θ, Θεοδωρίδης, οι Αντιδήμαρχοι, Γιώργος Τραπεζανίδης , Τάσος Τσαβδάρης , Γιώργος Ταγκαλίδης, Κατερίνα Μπαγκή , η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Αθηνά  Δούκα, ο δημοτικός σύμβουλος Π. Τζέκος , ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Πιπεριάς Χρήστος Χασαπάκης και το μέλος της Τοπ Κοινότητας Πιπεριας Κ . Θεοφυλάκτου , ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουτρακίου και Διευθύνων Σύμβουλος των Λουτρών ,Γιώργος Κώτσος, και ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Αριδαίας Σόλων Ελπασίδης.
Ακολούθησε συναυλία με το καταπληκτικό συγκρότημα  CARISMA
Οι αγώνες ξεκινάν την Παρασκευή από τις 14.00 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)