Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα φιλική ήττα για την Αναγέννηση Γιαννιτσών


την ήττα γνώρισε σε νέο φιλικό παιχνίδι η ομάδα της Αναγέννησης που ηττήθηκε με 0-1 στο γήπεδο της από την ομάδα της Επανομής.



Το παιχνίδι ποιοτικά ήταν κάτω του μετρίου με τις 2 ομάδες να μην ικανοποιούν τους 200 φίλαθλους που τους παρακολούθησαν. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν 2-3 καλές φάσεις με μοιραίο τον δραστήριο Τοσουνίδη.

Στην επανάληψη η Επανομή ισορρόπησε πήρε σε κάποιο διάστημα τα ηνία του αγώνα και πέτυχε ένα γκολ με τον πανύψηλο Ταssio στο 78' μετά από αμυντική αδράνεια.

Η Επανομή με την εμφάνιση της έδειξε ότι θέλει αρκετή δουλειά , όπως και η Αναγέννηση που όμως δικαιολογείται γιατί έχει στο ρόστερ της πολλούς νεαρούς παίκτες που δεν είναι μαζί πάνω από έναν μήνα.

Αναγέννηση Γιαννιτσών(Μπαξεβάνος) Βοσνιάδης, Μυλωνάς, Χατζόγλου, Τέλλος, Σπαθάρας, Σερέτης, Νταντίδης, Μπέκα, Παντελίδης, Αλπάνης, Τοσουνίδης. Έπιαξνα και οι Καραογλα΄νιδης, Μπαξεβάνος, Κωστίκας, Κωνσταντινου, Παπαδόπουλος Θ, Τσίλης, Γιόντης, Παπαγδόπουλος Γ. Παπαδημητρίου, Χαλιλαι, Κουδέρης, Καρπόυζης, Βλαικούδης Καμπούρης και έναν απο την Κένυα υποδοκιμήν.

Αναγέννηση Επανομής (Βοσνιάδης) Φιρινίδης, Ασλανίδης, πεχλιβανίδης, Καρλαο, Παπαζουδης, Γεωργιάδης, Γεωργίου, Καραμανλής, Δανίδης, Ναλμπάντης Δεινοπαπας, έπαιαξαν και οι Ταταρίδης, Μαυροματίδης, Κορδάκης, Κάτσο, Ντιαγκο, Γκέσιος, Τassio.







Στο 18' τραυματίστηκε στο ζυγωματικό και αποχώρησε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών ο Αλμπάνης των Γιαννιτσών.




Γιώργος Χατζηχρήστος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)