Σύσκεψη με θέμα την επικείμενη απελευθέρωση του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών (οδηγών ταξί)
θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011, στις 13.00 στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (κεντρικό κτίριο, ισόγειο, Βασ. Όλγας 198 ).
Στη σύσκεψη που θα γίνει παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη, θα προεδρεύσει ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Διονύσης Ψωμιάδης, ενώ θα συμμετάσχουν οι αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες και εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων φορέων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com