Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δικαστική εμπλοκή σε οικοδομικό τετράγωνο της Αριδαίας


Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση έχει διατάξει  η εισαγγελία ΄Εδεσσας σχετικά με όσα είχαν
διατυπωθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας από τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης  Σταύρο Κλεισούρη , σχετικά με  την περιουσίες του Δήμου που φαίνεται ότι ιδιοποιήθηκαν  και οικοδομήθηκαν .
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές έχουν κληθεί να καταθέσουν ανωμοτί και ιδιώτες. Στο μεταξύ διώτης που θεωρεί ότι θίχτηκε από την ανακίνηση και ευρεία δημοσιοποίηση του θέματος   φέρεται  να υπέβαλλε μήνυση κατά του Συμπαραστάτη του Δημότη Σταύρου Κλεισούρη.

4 σχόλια:

  1. Γιατί δεν λέτε το όνομα του μυνητή και γιατί δεν ελέγχετε την είδηση πριν την πείτε? τόσο δύσκλο είναι? Ποιός έκανε μύνηση και γιατί.. μήπως είναι και αυτός οικοπεδοφάγος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΛΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΓΥΑΛΙΑ ΦΟΡΑΕΙ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΑ.
    ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ? ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! Ο ΕΝΟΧΟΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ. ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΓΚΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΛΟΥΦΑΣ ΤΡΕΧΕΙ? ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΕΦΥΛΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΥΘΥΝΩΝ. ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΟΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ? Η ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ, ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)