Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Απαντητική επιστολή του Σταύρου Κούλη προς τον Λάζαρο Πολατιάν


Η δημοσίευση από το blog του Σ.Φ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είναι αληθέστατη, παντελώς τεκμηριωμένη και το κυριότερο διόλου συκοφαντική για κανέναν, πολλώ δε μάλλον για τον εργολάβο, τουναντίον είναι άκρως αποκαλυπτική.
Προφανώς αντιπαρέρχομαι τις εκφράσεις του τύπου «αναληθείς χαρακτηρισμοί» που υποδηλώνουν άνθρωπο απαίδευτο, όπως επίσης και τα φληναφήματα περί αναφορών, σχολίων, υπονοιών και δε συμμαζεύεται, όλα αυτά αποτελούν σενάρια πολατιανικής φαντασίας.
Με χαρά θα δεχθώ να υποστώ την βάσανον της ελληνικής δικαιοσύνης προκειμένου να αποδείξω τα αυταπόδεικτα των πραγματικών καταστάσεων που βίωσα κοντά στο φαινόμενο Πολατιάν. Τώρα αν ο, εν λόγω, κύριος θέλει να θωρακίσει την τιμή και υπόληψη του με δικαστική απόφαση, ουδόλως με αφορά. Έμαθα από παιδί πως όλες αυτές οι αρετές καταχτιούνται στο στίβο της ζωής και όχι στις δικαστικές αίθουσες.
Εκπλήσσομαι σφοδρά από το γεγονός ότι ο κύριος αυτός προτίθεται να καταφύγει στη δικαιοσύνη. Να αποδείξει τι; Να σώσει τι;Να καταδικάσει ποιόν;
Στο δικηγορικό γραφείο που προσέτρεξε, δεν τον ενημερώσανε πως η δράση φέρνει αντίδραση; Δεν είχα σκοπό, δημοσιεύοντας την επίδικη ανάρτηση, να φτάσουμε στο σημείο να λύσει τις όποιες διαφορές μας, η κύρια τάδε πρόεδρος του τριμελούς Γιαννιτσών. Ευκαιρίας δοθείσης, λοιπόν, την επαύριον καταθέτω και εγώ μήνυση, κατά του ακαλύπτου, με την κατηγορία της απόσπασης χρημάτων με δόλια μέσα. Όποιος αντέξει εργολάβε!
Από ποιά έκφραση, από ποιά πρόταση, από ποια λέξη, από ποιά τελεία, από ποιό γιώτα, προκύπτει ότι κατηγορώ τον αρχιδιαιτητή για εμπλοκή των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων με τη διαιτησία; Θα μας καραφλιάσετε;
Ίσα ίσα που δηλώνω ευθαρσώς πως δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο.
Μιαν απάντηση ήθελα να δώσω σε όλους αυτούς που αμφισβητήσανε το έργο μου στη προεδρία της ομάδας μου, λέγοντας πως εκμεταλλεύτηκα τη σχέση που είχα με τον αρμένη, γιατί δυστυχώς είχα σχέση.
Ανέλαβα την ομάδα προ ετών, με χαμηλό, σχετικά, βεληνεκές και την έφτασα να κοντράρει στα ίσια, με πίκρα και αίμα, μεγαθήρια όπως τον Αλμωπό και τον Εδεσσαϊκό. Στις λεπτομέρειες χάθηκε πέρσι η άνοδος στη Δ΄ Εθνική και πάντως χωρίς να ζητήσω τη βοήθεια κανενός. Τίποτε δε χαρίζεται όλα καταχτιούνται.
Την πικρία μου , για την ανακολουθία του κυρίου αυτού, όσο αφορά στις διαπροσωπικές μας συναλλαγές και τις ανυπολόγιστες συνέπειες που επέφεραν αυτές, στην βιωσιμότητα της επιχείρησής μου, ήθελα να αφήσω να εννοηθούν και τίποτε άλλο.
Τεχνηέντως προσπαθεί ο ακάλυπτος να μεταφέρει το παιγνίδι σε ένα γήπεδο το ρόλο του οποίου δεν αμφισβητώ. Άλλοι το κάνουν αυτό. Βλέπε παραίτηση Πασσαλή, ανακοινώσεις συλλόγων, εβδομαδιαίες καταγγελίες κατά συρροήν του επισήμου συνδέσμου διαιτητών και ων ουκ έστιν αριθμός. Ούτε με αφορά άλλωστε, ως μη διοικητικού παράγοντα πλέον.
Για την αμεροληψία την ανιδιοτέλεια του εργολάβου δεν έχω άποψη και δε με αφορά, από την τιμιότητά του όμως έχω καεί.
Οι φαιδρότητες περί πανελλήνιου είναι όντως καταγέλαστες.
Λασπολόγος και συκοφάντης εργολάβε, δεν υπήρξα ποτέ ούτε και θα υπάρξω.
Δε μου το επιτρέπει ούτε η καταγωγή, ούτε η ανατροφή, ούτε η μόρφωσή μου.

           
Με τιμή

Κούλης Σταύρος

Ο Λάζαρος Πολατιάν έγραφε:

Αναφορικά με την ψευδέστατη,ανυπόστατη και συκοφαντική για το πρόσωπο μου δημοσίευση στο Blog του Σ.Φ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ στις 20-10-2011
συνέντευξης τύπου του κ. Κούλη Σταύρου και τους αναληθείς του χαρακτηρισμούς, αναφορές , σχόλια ,υπόνοιες κ.λ.π., δηλώνω ότι έχω αναθέσει ήδη σε δικηγορικό γραφείο να συντάξει μήνυση κατά του εν λόγω κυρίου ,αλλά και κατά παντός υπευθύνου, προς αποκατάσταση της αλήθειας ,της τιμής και της υπόληψης μου . Δηλώνω ότι ουδέποτε ενέπλεξα τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες με την εν γένει ενασχόληση μου με τη Διαιτησία, την οποία υπηρέτησα ως εν ενεργεία διαιτητής από το 1986 και υπηρετώ σήμερα από το πόστο του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Ν.Πέλλας με ευσυνειδησία , ανιδιοτέλεια και με σκοπό την αναβάθμιση της.



Όλα όσα αναφέρει ή υπονοεί για το πρόσωπο μου ο ανωτέρω κύριος έχουν σκοπό τον διασυρμό μου στο Ν. Πέλλας και πανελληνίως και προκαλώ όποιον έχει το παραμικρό στοιχείο όσον αφορά την τιμιότητα, την αμεροληψία και την ανιδιοτέλεια μου να το ανακοινώσει επισήμως και να το καταθέσει στην αρμόδια Εισαγγελία. Οι συκοφάντες και οι λασπολόγοι θα λογοδοτήσουν άμεσα.




Γιαννιτσά, 24 Οκτωβρίου 2011
Ο Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας
Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ


Πολατιάν Λάζαρος







1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΑΙ Κ. ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΠΙΔΕΙ ΕΒΑΛΕΣ . 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΕΩΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)