Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Εκδρομή των διαιτητών Ν. Πέλλας στην Ανδριανούπολη



.Στις  23-24-25 Σεπτ.2011 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η καθιερωμένη εκδρομή του Συνδέσμου, με προορισμό την Αλεξανδρούπολη-Ανδριανούπολη Τουρκίας.
Το Σάββατο 24-9 επισκεφτήκαμε την  Ανδριανούπολη, η  οποία είναι μια πολύ όμορφη πόλη, όπου ακόμη δεσπόζουν παλιά ελληνικά αρχοντικά, με δυο όμορφες  κλειστές αγορές κι έναν εντυπωσιακό πεζόδρομο. Χωρίζετε στην παλιά πόλη, όπου σχεδόν όλα τα σπίτια είναι παλιά ελληνικά αρχοντικά αλλά και στην καινούργια, η οποία είναι εντυπωσιακή, με τις νεόδμητες οικοδομές. Στην επιστροφή σταματήσαμε στην όμορφη  Ορεστειάδα, ενώ το βράδυ διασκεδάσαμε σε κέντρο της  Αλεξανδούπολης,  όπου όλοι έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες, με μπροστάρη όπως πάντα τον Γιάννη Βαμβακά και την σύζυγό του Νίτσα. Εκτός από τους ανωτέρω δύο ο Γιάννης  Μπίνος  με την σύζυγό του Βάσω, αλλά και ο Γιώργος  Αργυρίδης  με τον φίλο των διαιτητών Στέργιο Γκέκα. Την Κυριακή 25-9 έγινε η επίσκεψη στο Δέλτα του Έβρου στις  Φέρρες, όπου κάποιοι έκαναν και βαρκάδα, θαυμάζοντας τα όμορφα πτηνά. Στις  Φέρρες έγινε επίσκεψη στην Παναγιά την    Κοσμοσωτήρα ,η οποία  ανηγέρθη το 1151 και χαρακτηρίζετε ως μικρή Αγιά Σοφιά, λόγω της παρόμοιας κατασκευής της. Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη στο δάσος της  Δαδιάς  θαυμάζοντας  την  άγρια ομορφιά της περιοχής, όπου ζουν διάφορα πτηνά !!!Στο Σουφλί επισκεφτήκαμε  το Μουσείο μετάξης και έγιναν τα απαραίτητα ψώνια από μετάξι, από τις κυρίες της εκδρομής.


Όλοι δώσαμε ραντεβού για την επόμενη εκδρομή, με την ελπίδα να έχει την ίδια επιτυχία, όχι μόνο αναφορικά με τα αξιοθέατα, αλλά και το άριστο κλίμα που επικράτησε!!!!


ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ  ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

2 σχόλια:

  1. ΠΛάκα μας κάνετε???Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσείς πήγατε εκδρομή????Και στο κάτω κάτω είχαμε μια σκασίλα όλοι εμείς για το πως περάσατε και για το αν χορέψατε!!!!!Τρόμπα βαράτε εσείς οι επίσημοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πλακα μας κανετε...ρε αντε ασχολειθειτε με το αθλημα...κουραμπιεδες!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)