Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Συνεδριάζουν επιτροπές του Δήμου Αλμωπίας


Την Τετάρτη  12η Οκτωβρίου 2011 στις 14.00΄στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας  πρόκειται να γίνει  Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να συζητήσει και να πάρει αποφάσεις  σ τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:








 Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αρίθμ. 210/2011 Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας , που αφορά στην υπόθεση Χρήστου Αθανασίου κατά του Δήμου Αλμωπίας.


 Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αρίθμ. 233/2011 Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας , που αφορά στην υπόθεση Oυσταμπασίδη Παύλου κατά του Δήμου Αλμωπίας.


 Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αρίθμ. 241/2011 Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας, που αφορά στην υπόθεση Μπουρνάζη Δημητρίου κατά του Δήμου Αλμωπίας.


 Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της Δήλωσης Επιβολής Κατάσχεσης του Μήνου Χρήστου κατά του Δήμου Αλμωπίας, εις χείρας τρίτου.(βάσει αρίθμ.10/11 απόφασης Ειρηνοδικείου Αλμωπίας)


 Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της Δήλωσης Επιβολής Κατάσχεσης του Μήνου Χρήστου κατά του Δήμου Αλμωπίας, εις χείρας τρίτου.(βάσει αρίθμ.11/11 απόφασης Ειρηνοδικείου Αλμωπίας)


 Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της Δήλωσης Επιβολής Κατάσχεσης του Λιούγκα Αναστασίου κατά του Δήμου Αλμωπίας, εις χείρας τρίτου.(βάσει αρίθμ.116/10 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας)


 Έγκριση Πρακτικού Ανοιχτού Διαγωνισμού , ανάδειξης αναδόχου για την εκτέλεση του έργου “Συντήρηση Ασφαλτοτάπητα Έδρας και Τ.Κ.”


 Προέλεγχος απολογισμού-ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης Δήμου Αριδαίας, οικ. έτους 2010.-Εισήγηση στο Δ.Σ.


 Προέλεγχος απολογισμού-ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης Δήμου Εξαπλατάνου, οικ. έτους 2010.-Εισήγηση στο Δ.Σ.



Επιτροπής Ποιότητας Ζωής



Την ίδια μέρα στις 12.00΄ στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας γίνεται και η  Τακτική Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής   με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


 Εξέταση αίτησης της κας Διαμαντοπούλου Μαρίας, για έγκριση χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας , για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος -καφενείο- με έδρα την Τ.Κ. Εξαπλατάνου


 Εξέταση αίτησης της κας Σαχίνη Θεοδώρας , για έγκριση χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας , για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος -ψητοπωλείο- μετο διακριτικό τίτλο “Μπουκιά και Συγχώριο” με έδρα την Τ.Κ. Ξιφιανής (Περ.οδός).


 Εξέταση αίτησης του κ.Τσιρόπουλου Αντωνίου, για έγκριση χορήγησης άδειας μουσικών οργάνων , για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος -ταβέρνα-με τον διακριτικό τίτλο “ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΣΑ” με έδρα την Τ.Κ. Λουτρακίου


 Εξέταση αίτησης της κας Τσεγνεσίδου Παρθένας, για έγκριση χορήγησης άδειας μουσικών οργάνων , για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος -καφενείο, ψητοπωλείο- με έδρα την Τ.Κ. Αλώρου.


 Εξέταση αίτησης της κας Γκέσου Ζωής, για έγκριση χορήγησης άδειας μουσικών οργάνων , για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος -καφέ, οβελιστήριο- με έδρα την Τ.Κ. Ξιφιανής


 Εξέταση αίτησης της κας Ρίσσου Δήμητρας, για έγκριση χορήγησης άδειας μουσικών οργάνων , για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος -καφετερία, οβελιστήριο- με έδρα την Τ.Κ. Ξιφιανής


 Τοποθέτηση σε νέα θέση Λυκοστόμου του μνημείου πεσόντων πατριωτών μας, κατά τη διάρκεια του Μακεδονικού Αγώνα- Γνωμοδότηση στο Δημοτικό Συμβούλιο


 Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για την λήψη κανονιστικής απόφασης για την αρίθμηση της οδού Μ.Αλεξάνδρου στην Αριδαία.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ







ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)