Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Γαρέφι - Αλμωπός 1-2



Nικηφόρα  πέρασε  ο Αλμωπός από το Γαρέφι με 1-2, αντιμετωπίζοντας το αξιόμαχο σύνολο της τοπικής ομάδας.
 Η ομάδα του Αλμωπού μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας και ευτύχησε να προηγηθεί στο 13ο λεπτό με δυνατό σουτ του Πανταζή, αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το σκηνικό δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τον Αλμωπό να επιτίθεται οργανωμένα και να χάνει ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του. Αυτά μέχρι το 30ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Αθανασίου(Ντέταρι) σε μία  όμορφη ενέργεια από πλάγια, μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Αλμωπού και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χρήστου για να ισοφαρίσει σε 1-1. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου καμία από τις δύο ομάδες δεν απείλησε ουσιαστικά και έτσι το σφύριγμα του Μιχαηλίδη για την ανάπαυλα βρήκε το Γαρέφι και τον Αλμωπό ισόπαλους με 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Βασίλη Σαμαρά προσπάθησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους, χωρίς να καταφέρουν κάτι ουσιαστικό, αφού η ομάδα του Γαρεφίου αμυνόταν σωστά και αποτελεσματικά. Όμως ένα μακρινό σουτ του Τσιμτσιρίδη στο 74ο λεπτό και την ασταθή απόκρουση του Παρασκευά, εκμεταλλεύτηκε ο Τσαουσίδης για να σκοράρει από κοντά και να κάνει το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Το φίλμ του αγώνα:

1' καλό σουτ του Τσόλκα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παρασκευά.

13' ΓΚΟΛ 0-1 για τον Αλμωπό με ισχυρό σουτ του Πανταζή αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή.

14' σέντρα του Δεμίρη που βρήκε τον Τσόλκα αλλά την κεφαλιά του από κοντά μπλόκαρε ο Παρασκευάς.

20' κάθετη μπαλιά του Τσόλκα που βρήκε τον Τσαουσίδη, με τον τελευταίο να μπαίνει από πλάγια μέσα στη μεγάλη περιοχή και να σουτάρει σημαδεύοντας το κάθετο δοκάρι του Γαρεφίου.

21' σέντρα του Τσόλκα από πλάγια, ο Μιχαηλίδης μπήκε στη φάση και με σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

30' Γκολ 1-1 για το Γαρέφι με ψύχραιμο πλασέ του Αναστασίου από πλάγια θέση.

67' σουτ του Πανταζή αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Γαρεφίου.

74' ΓΚΟΛ 1-2 για τον Αλμωπό με κοντινό σουτ του Τσαουσίδη, εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Παρασκευά σε σουτ του Τσιμτσιρίδη.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης, Βοηθοί: Σλατίντσης, Σινάπης.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Σαμαράς) : Χρήστου, Μπογδάνης, Μανίσης, Δεμίρης, Ταγγίδης (46' Παπαδόπουλος Ι.), Τσιμτσιρίδης, Πανταζής, Μιχαηλίδης (46' Θωμάς Ε.), Παπαδόπουλος Ν., Τσόλκας (75' Καλογιάννης), Τσαουσίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)