Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Καταγκελία Α.Σ. Άρη Προφήτη Ηλία




Η αγανακτιση στον προφήτη ειναι μεγάλη μετα απο την προκλιτηκή διαιτησία του κ Χαράλαμπου Σελεμίδη και των βοηθών του Ι.Σίπκα,Τοπουσδώνη. ο κ Σίπκας παίζει για τέταρτο συνεχώμενο παιχνίδι τον Προφήτη



 Προβληματική η διαιτησία του Σελεμίδη, χάλασε ένα ήσυχο και εντυπωσιακό παιχνίδι, κάνοντας τον ίδιο αρνητικό πρωταγωνιστή του αγώνα. Πολλές οι ακατανόητες και ανάποδες αποφάσεις με αποκορύφωμα την κόκκινη κάρτα-εφεύρεση και αποβολή του Φωτιά που άφησε τον ΑΡΗ Προφήτη Ηλία με 10 παίκτες απ' το 44', αλλά και τον μη καταλογισμό καταφανέστατου πέναλτι στην καθαρή ανατροπή του Μουρουζίδη από τον τερματοφύλακα στο 74' και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 2-3. Το γκολ των φιλοξενούμενων που έκρινε τελικά τον αγώνα προήλθε και αυτό  από μη καταλογισμένο φάουλ πάνω σε παίκτη των γηπεδούχων.(Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ ο διαιτητής δεν σφυρίζει καθαρό φάουλ πάνω στον Αναστασιάδη στην δεξιά πλευρά του γηπέδου, ξεκινά η αντεπίθεση για τον Ν. Μυλότοπο και κανει το τελικό 3-4).

1 σχόλιο:

  1. to sabbato itan i apokorifosi tis kseftilas kai tis vromias pou epikratei sto podosfairo tis pellas. me protergati ton arxidiaititi pou exei kalostisei mia paragka me diaitites pou ekteloun kathe kuriaki tis diatages tou.
    osoi vrethikan sto gupedo tou profiti den pisteuan sta matia tous. me apokorifosi tin ataka tou paratiriti tou agona sti fasi pou den dinete to penalti(ti den dinei o m...).
    pou itan o varonos tou podosfairou tis pellas ???
    pou itan o grammates?
    pou itan o proedros?
    duo nterpy eixe sto nomo kai oloi itan eksafanismenoi pou eiste kurioi tis kseftilas pou me tis pseftikes uposxeseis sas kaferate kai analavate tin eps pellas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)