Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ο πρόεδρος του Μ.Α. Εσωβάλτων καταγγέλλει τον διαιτητή Ξυλουργίδη και δηλώνει τη συμπαράσταση του στον Απόλλων Κρύας Βρύσης 1970

Επιστολή με την οποία δηλώνει τη συμπαράσταση του στους παράγοντες του Απόλλων Κρύας Βρύσης 1970 καταγγέλλοντας παράλληλα το διαιτητή Ξυλουργίδη για σπίλωση καταξιωμένων ονομάτων της περιοχής.
Αφορμή για αυτό στάθηκαν τα επεισόδια τα οποία προκλήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα της ομάδος της Κρύας Βρύσης με το Αχλαδοχώρι στα οποία ο διαιτητής δέχθηκε επίθεση από ανθρώπους της τοπικής ομάδος όπως καταγγέλλει στο φύλλο αγώνος.
Βέβαια η άποψη των παραγόντων της τοπικής ομάδος είναι διαφορετική και καταγράφηκε σε δημόσια επιστολή τους, ωστόσο η ποινές που προβλέπονται για επίθεση και βιαιοπραγία κατά διαιτητή είναι βαριές.
Η επιστολή του προέδρου της ομάδος του Μ.Α. Εσωβάλτων έχει ως εξής:...
Ως πρόεδρος του Μεγάλου Αλέξανδρου Εσώβαλτων και μαθαίνοντας τα γεγονότα που συνέβησαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης 1970 - Ελπίδα Αχλαδοχωρίου, αισθάνομαι την υποχρέωση να τονίσω δυστυχώς ότι δικαιώνομαι σε όλα όσα έχω καταγγείλει για τον εν λόγο διαιτητή στους αρμοδίους.
Τρεις φορές στο παρελθόν έχω καταγγείλει ότι ο εν λόγο διαιτητής είναι ακατάλληλος κ επικίνδυνος για να διαιτητεύει κ ζήτησα τη διαγραφή του. Δυστυχώς οι υπεύθυνοι αφού κώφευσαν στις επιστολές μου επέμειναν στην επιλογή τους με αποτελέσματα τα χθεσινά γεγονότα στην Κρύα Βρύση, που επιβεβαίωσαν τους φόβους μας. Επειδή γνωρίζουμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι φοιτητής νομικής, μήπως νομίζει ότι με την εξουσία που τον περιβάλλει και το διαιτητικό αξίωμα, μπορεί να γράφει στα φύλλα αγώνος ότι θέλει και να σπιλώνει καταξιωμένα ονόματα και υπολήψεις του τόπου μας?
Με τιμή
Ο πρόεδρος
Γαλάνης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)