Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Σύσκεψη Δήμου ΄Εδεσσας με ΔΕΗ

Σύσκεψη με αντικείμενο την παρακολούθηση του έργου ανάπλασης των ποταμοβραχιώνων, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, με τον Διευθυντή και τον Υποδιευθυντή της ΔΕΗ Έδεσσας, κ. Σωτήρη Δραγούμη και Γιάννη Κρουσταλλίδη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και οι δύο πλευρές έδειξαν για μία ακόμη φορά τη διάθεση του για συνεργασία. Αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν η ανάληψη από πλευράς ΔΕΗ της υποχρέωσης για παρακολούθηση του έργου σε ότι αφορά στα νερά των ποταμών, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των κατοίκων και των εργαζόμενων στα έργα ανάπλασης.
Επιπλέον, η ΔΕΗ θα προχωρήσει στον καθαρισμό της κοίτης του ποταμού για την αντιπλημμυρική του προστασία και την ευταξία της πόλης.
Ο Δήμαρχος με αφορμή τη συνάντηση δήλωσε «Θέλω να ευχαριστήσω τη ΔΕΗ και προσωπικά τον Διευθυντή της, τον Σωτήρη Δραγούμη, γιατί πάντα στέκεται αρωγός στις προσπάθειές μας και με όλες του τις δυνάμεις συμβάλει στη βελτίωση των υποδομών της πόλης. Με τη συγκεκριμένη διεύθυνση στο τιμόνι της η τοπική ΔΕΗ είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος στην προσπάθεια που δίνουμε καθημερινά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)