Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ:

«ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ»

Ενόψει την έλευσης του νέου έτους, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία, η πατρίδα του Μεγαλέξανδρου, στέλνει ευχές για ειρήνη, δύναμη και πρόοδο στον απανταχού ελληνισμό, από την Κρήτη μέχρι τη Δυτική Μακεδονία,  από την Πελοπόννησο μέχρι τον Έβρο αλλά και στον Απόδημο Ελληνισμό.
Η Ελλάδα βιώνει τον πιο δύσκολο χειμώνα μεταπολεμικά. Δεν είναι μόνο τα οικονομικά προβλήματα που αγγίζουν τα όρια της επιβίωσης για πολλούς συμπολίτες μας. Είναι ο φόβος και η αβεβαιότητα για το αύριο που μοιάζει σκοτεινό, με την ανεργία στα ύψη και τη νεολαία μας στη μετανάστευση.
Αυτή την Πρωτοχρονιά, θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Να δώσουμε αγάπη και συναίσθημα από το υστέρημα του καθενός, σε μια εποχή που οι συνθήκες μας έχουν κάνει πιο σκληρούς από ποτέ.
Από κει και πέρα, εύχομαι η αλλαγή του χρόνου να αλλάξει τη νοοτροπία αυτών που μας κυβερνούν, να αλλάξει και την πορεία της πατρίδας μας. Να αγαπήσουμε την Ελλάδα και να βάλουμε τους Έλληνες πάνω απ’ όλα! Μόνο ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να σηκώσουμε την Ελλάδα πάλι ψηλά, να δώσουμε στη νεολαία και στο λαό όχι απλώς ελπίδα αλλά σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο».

2 σχόλια:

(3)