Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Εδεσσαϊκός - Αλμωπός 0-1

Μεγάλη νίκη πήρε ο Αλμωπός μέσα στην Έδεσσα, με τριακόσιους περίπου φιλάθλους από την Αλμωπία να κάνουν κατάληψη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης


και να στήνουν ένα μικρό πάρτι στο τέλος του αγώνα. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και αρκετά δυνατό, με τους γηπεδούχους να πατάν καλύτερα στο γήπεδο και να χάνουν αρκετές κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Καραγιαννίδης και τα δοκάρια σταμάτησαν τους παίκτες του Εδεσσαϊκού. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Βασίλη Σαμαρά ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, κράτησαν περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους και με μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Τσαουσίδη στο 52ο λεπτό, που έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με μια επέλαση από αριστερά πλάσαρε ψηλοκρεμαστά έξω από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια τον εξερχόμενο τερματοφύλακα του Εδεσσαϊκού, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ. Απο κει και πέρα ο Αλμωπός έπαιξε έξυπνα και με αντεπιθέσεις απείλησε αρκετές φορές την εστία του Σεϊτανίδη, κυρίως με τον Τσόλκα, χωρίς να καταφέρει να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Εδεσσαϊκός μετά το γκολ που δέχτηκε έμοιαζε απογοητευμένος και οι λίγες προσπάθειες για ισοφάριση σταματούσαν έξω από τη μεγάλη περιοχή του Αλμωπού, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-1 μέχρι το τέλος του αγώνα.



Το φιλμ του αγώνα:

2' καλή σέντρα από αριστερά του Γ. Παπαδόπουλου για το κεφάλι του Τσόλκα, που από το ύψος της μικρής περιοχής σημάδεψε τη δεξιά γωνία του Σεϊτανίδη αλλά ο τερματοφύλακας του Εδεσσαϊκού πετάχτηκε εντυπωσιακά και έδιωξε.

8' καλό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή για τον Εδεσσαϊκό, η μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Καραγιαννίδη.

14' εκτέλεση φάουλ για τον Εδεσσαιϊκό, κεφαλιά από τον Λαφαζανίδη με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

23' τετ α τετ του Λαφαζανίδη με τον τερματοφύλακα του Αλμωπού, αλλά το σουτ του πρώτου εξουδετέρωσε με τα πόδια ο Καραγιαννίδης.

31' σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια για τον Εδεσσαϊκό, με τον Καραγιαννίδη να πέφτει στην αριστερή γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ.

33' κοντινή κεφαλιά για τον Εδεσσαϊκό με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

35' κόρνερ για τον Εδεσσαϊκό, ο Λαφαζανίδης ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Καραγιαννίδη.

52' ΓΚΟΛ 0-1 για τον Αλμωπό με μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Τσαουσίδη, που έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με μια επέλαση από αριστερά πλάσαρε ψηλοκρεμαστά έξω από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια τον εξερχόμενο τερματοφύλακα του Εδεσσαϊκού.

58 ο Ν. Παπαδόπουλος σε τετ α τετ με τον Σεϊτανίδη σούταρε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Εδεσσαϊκού.

63' δυνατό σουτ του Τσαουσίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έχασε την μπάλα ο τερματοφύλακας του Εδεσσαϊκου και στην επαναφορά ο Τσόλκας πλάσαρε με την μπάλα να κοντράρει στον Σεϊτανίδη και ξανά στον Τσόλκα και να καταλήγει άουτ.

67' σουτ του Ν. Παπαδόπουλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με τα πόδια έδιωξε ο Σεϊτανίδης.

73' τετ α τετ του Τσόλκα με τον Σεϊτανίδη, ο επιθετικός του Αλμωπού προσπάθησε να περάσει τον γκολκήπερ του Εδεσσαϊκού αλλά ο τελευταίος με υπερένταση πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα.

74' δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια για τον Εδεσσαϊκό αλλά ο Καραγιαννίδης έδιωξε με τα πόδια.

Διαιτητής: Δεμερτζής, Βοηθοί: Μιχάλογλου, Δημόπουλος.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Σαμαράς): Καραγιαννίδης, Μπογδάνης, Κανωτίδης, Δεμίρης, Ταγγίδης (46' Μανίσης), Μιχαηλίδης, Τσιμτσιρίδης, Παπαδόπουλος Ν., Παπαδόπουλος Ι. (75' Σαββίδης), Τσόλκας (85' Θωμάς Γ.), Τσαουσίδης.


5 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΡΧΙΚΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ. ΤΟΝ ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ Χ Ή ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΛΑΦΑ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΤΟΝ ΣΕΛΕΜΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΜΑΝΔΑΛΟ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟΥ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑΓΚΟ. ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΚΑΙ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΟΣ Ο ΑΛΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΘΕΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΟΜΩΣ. ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ. ΚΑΝΕΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΟΦΣΑΙΝΤ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ. ΕΚΤΕΛΕΙ ΦΑΟΥΛ Ο ΒΟΤΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΦΑ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΟΦΣΑΙΝΤ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΚΗ. ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ: ΕΓΩ ΝΑ ΕΒΑΖΑ ΓΚΟΛ; ΜΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΑΝΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ (ΣΚΟΠΙΜΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ) ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ. ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΟΝ ΑΛΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μεγάλε έλεος,έχεις γίνει μαϊντανός.Πήρες σβάρνα όλα τα μπλογκ και τα σάιτ και κλαίγεσαι.Κλάταρες στο δεύτερο, τα πιτσιρίκια (11 συνολικά κάτω των 20 χρονών για τον Αλμωπό στη 18άδα) σε έκαναν χαζό!!!Δεν μπορεί σε κάθε παιχνίδι που γκελάρεις να φταίει η ατυχία και η διαιτησία,ψάξου λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΑΡΑ.ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. siga re paidia entajei ton edessaiko kairdhse oxi ton paok xalaroste.....ua yparxoyn k htes ekei na sas doyme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το είδατε; --> http://pella-news.blogspot.com/2012/01/i_09.html Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος! Πεντακάθαρο γκολάκι έβαλε ο Λάφα. Τέσπα. Οι διαιτητές γκάου μπίου, να τους χαίρετε ο "Άλκης". Όσο για το γκολ του Αλμωπού, ήταν πολύ καλό! Για να δούμε τι θα δούμε στα πλέη οφς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)