Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0





Την πρώτη εντός έδρας  νίκη της στο πρωτάθλημα, πέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών που κέρδισε με 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι,
σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα και κέρδισαν δίκαια τον αντίπαλο τους, παρουσία 500 ηρωικών φιλάθλων τους που αψήφησαν το πολικό κρύο (μηδέν βαθμούς κελσίου) που επικρατούσε στην Πόλη.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή, γρήγορα όμως οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν σε ένα μέτριο πρώτο σαρανταπενταλάπτο  και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί με το δοκάρι και πάλι του Γιόνδη (5ο δοκάρι στο πρωτάθλημα για τον ίδιο παίκτη).
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε,  οι γηπεδούχοι πήραν καθαρά τα ηνία του αγώνα, έκλεισαν τους φιλοξενούμενους και πραγματικά ήταν θέμα χρόνου η επίτευξη γκολ, που άργησε να έρθει άλλα τελικά ήρθε με την χρυσή αλλαγή τον  Καρυοφίλλη που μετά από 15 μήνες που έμεινε εκτός αγώνων (πέρσι  έπαθε  χιαστούς) έκανε την καλύτερη επανεμφάνιση στο κοινό των Γιαννιτσών με το γκολ βαθμούς που πέτυχε.
Φάσεις και γκολ
Στο 25’ μακρινό  σουτ του Προβατίδη πέρασε άουτ.
Στο 31’ δυνατό μακρινό σουτ του Μπέκα πέρασε σύριζα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιακουμή.
Στο 36’ η Αναγέννηση βρέθηκε κοντά στο 1-0 όμως η μπάλα μετά από σέντρα του Μπεκα , αφού προηγουμένως πέρασε 2 παίκτες και την κεφαλιά του Γιόνδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Αγροτικού Αστέρα.
Στο 47’ σουτ του Μπαξεβάνου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Γιακουμής.είλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 69’ ο Καρυοφίλλης σουτάρει η μπάλα περνά από τους αμυντικούς και ο Γιόνδης με τον Στεργίδη  από κοντά δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 77’ αντεπίθεση για τον Αγροτικό Αστέρα με τον Πετριτσεβιτς να αστοχεί στο τετ α τετ με τον Βοσνιάδη.
Στο 84’ο Μπέκα πάσαρε στον Καρυοφίλλη που με υποδειγματικό πλασέ πέτυχε το 1-0
Στο 86’ μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση για να διπλασιάσει το σκορ με τον Μπέκα που σε τετ α τετ νικήθηκε από τον Γιακούμη μετά από έξοχη πάσα του Μπαξεβάνου.
Στο 1’ των καθυστερήσεων σουτ του Adseman απέκρουσε ο Βοσνιάδης  εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Διαιτητής: Κάμπαξης (Ευβοιας)
Κίτρινες: Καρυοφίλλης (70’)
Κόκκινη Καρυοφίλλης 85 (2η κίτρινη)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης(65’ Καρυοφίλλης), γιονδης, Νταντίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος(88’ Τσίλης), Στεργίδης, Παπαδόπουλος Θ, Μπέκα(87’ Αποστολίδης)
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής, Ασπρίδης, Πετριτσεβιτς, Σαμουηλίδης, Βοσκόπουλος, Καρακατσάνης, Παπαδόπουλος Γ(37’ Μαργαρίτης88’ Κουμούζης))., Σαχινίδης, Pamboe Adseman,  Προβατίδης(85’ Βλαχόπουλος), Μερεσιώτης
Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)