Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπή στα Γιαννιτσά


Συνελήφθησαν σήμερα (11.01.2012) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, τρεις ημεδαποί ηλικίας 23, 34 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, στα Γιαννιτσά Πέλλας, οι συλληφθέντες διέρρηξαν πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού, πλην όμως κατά την είσοδό τους ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή. Κατά την αποχώρηση τους έγιναν αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς και σε έρευνα του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) κατσαβίδι, (1) ζευγάρι κάλτσες και (2) πετσέτες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)