Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Πήγε περίπατο η διαφάνεια στον Δήμο Αλμωπίας;


Επιστολή –κόλαφο για την διαφάνεια που τόσο πολύ ευαγγελίζεται  και που μάλλον πήγε περίπατο, έχει στα χέρια του  ο Δήμαρχος Αλμωπίας από σύμβουλό του  , ο οποίος κατέχει πόστο σε επιχείρηση του Δήμου.
Στις προτάσεις που αναγκάστηκε να καταθέσει ο συγκεκριμένος σύμβουλος γραπτώς ,αφού  δεν ίδρωνε το αυτί κανενός και κυρίως του Δημάρχου, αναφέρει  χαρακτηριστικά σε ορισμένα σημεία .
"Το θέμα της διαφάνειας που ήταν μια από τις βασικές  προεκλογικές μας δεσμεύσεις ,ως εκ τούτου πάνω σε αυτό έπρεπε να γίνουν κάποιες  κινήσεις από τους πρώτους κι ολας μήνες της διοίκησής μας. Βασική μου πρόταση ήταν ο έλεγχος των ισολογισμών ,των απολογισμών ,των τιμολογίων ,των έργων ,και των προμηθειών τα προηγούμενα  χρόνια ,ώστε αν υπάρξουν να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους,. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα  να ξεκαθαρίσουν όλες εκείνες οι αμφιβολίες που δημιουργήθηκαν  σε όλους τους δημότες μας τα τελευταία χρόνια  για το κατά πόσο ασκήθηκε σωστή διοίκηση από τους προηγούμενους. »
Στην επιστολή αναφέρονται και μία σειρά προτάσεων  οι οποίες δεν ελήφθησαν καθόλου υπ όψιν ,με αποτέλεσμα η κατάσταση  να έχει φτάσει στο αδιέξοδο .
Ολόκληρη η επιστολή με όλες τις λεπτομέρειες  τη Δευτέρα . 

1 σχόλιο:

(3)