Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Λαϊκή Συνέλευση στιη Ιδα για τους φουσκωμένους λογαριασμούς

Για την ερχόμενη Τρίτη οι κάτοικοι της Ίδας έχουν προγραμματίσει λαϊκή συνέλευση για τους
υπέρογκους ,όπως υποστηρίζουν ,λογαριασμούς νερού. Μάλιστα φέρονται διατεθειμένοι να γνωστοποιήσουν  την πρόθεσή τους  να αποχωρήσουν από την

ΔΕΥΑ Αλμωπίας . Σύμφωνα με τα παράπονα που διατυπώνουν τόσο ο Δήμαρχος ,όσο και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ  παραπέμπουν στις καλένδες αιτήματα τους. Οι κάτοικοι της Ίδας  ζητάνε εξηγήσεις και δεν παίρνουν απαντήσεις . Την ερχόμενη  εβδομάδα , πρόκειται να  συγκαλέσουν λαϊκή συνέλευση στο χωριό ζητώντας απόσχιση από την ΔΕΥΑ ή την χρέωση του νερού κατά άτομο και όχι με  τις ενδείξεις των υδρόμετρων  ,διότι έτσι ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από χωριό σε χωριό .

4 σχόλια:

  1. για πρώτο θέμα προτείνω να πληρώσουν όλοι όσοι χρωστάνε το νερό εδώ και 12 χρόνια.

    για δεύτερο θέμα προτείνω να συμμετέχουν στη συνάντηση μόνο όσοι έχουν εξοφλήσει τα νερά που εδώ και τόσα χρόνια δεν πληρώνουν.

    για τρίτο θέμα προτείνω να συμμετέχουν και προμαχιώτες να πουν τη γνώμη τους, αλλά μόνο εάν έχουν πληρώσει αυτά που χρωστούν εδώ και 12 χρόνια (βάζω στοίχημα δεν υπάρχει τέτοιος προμαχιώτης).

    ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΜΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.
    ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ! ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΙΩΣΑΝ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΑ ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΜΕ
    ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελα και εσυ ρε φίλε στην Ιδα πληρωσε 300 ευρω για νερό και τα λεμε.
    το νερο ειναι φυσικός αγαθό της ΙΔΑΣ και δεν ανήκει σε κανενα ,για να το χρεώνει τόσο ακριβά ,οι ΙΔΙΏΤΕς - Στραιτσαλίδες- αν προτημάτε εδωσαν αγώνες για αυτό το νερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)