Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ούτε απολογισμός ούτε σύναξη του συνδυασμού του Δημάρχου Αλμωπίας



Δυστοκία παρατηρείται στην παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας σε μία σειρά  προγραμματισμένων εκδηλώσεων .

Αρχικά ξεκίνησε η προετοιμασία  για συνάντηση των μελών του συνδυασμού ,αλλά φαίνεται ότι ναυάγησε γιατί θα ήταν παράδοξο ο Δήμαρχος να απολογηθεί πρώτα στον συνδυασμό και μετά στον λαό του Δήμου .
Ο απολογισμός στον κόσμο μάλλον θα αργήσει.
Στο μεταξύ και η σύσκεψη των  φορέων που ήταν να γίνει  για την συνεχιζόμενη αποψίλωση υπηρεσιών της Αλμωπίας αναβλήθηκε δύο φορές και όπως πάει  οδεύει στις γνωστές καλένδες

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ? ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ ΔΕΝ
    ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ... ΓΡΕΜΙΣΑΝ ΟΜΩΣ ...
    ΤΟ ΚΙΟΣΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟ ΞΗΛΩΣΑΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ !!! ΨΕΜΑΤΑ!!!ΤΟ ΚΙΟΣΚΙ ΒΓΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΤΑ ΞΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΟΣΚΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΖΟΥΝ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Α.Π.Η.ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ .ΚΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ . ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙΑ ... ΕΛΕΟΣ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΡΓΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΟΗ ΟΙ ΑΝΤΟΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Μ......Ο,ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ..ΚΑΝΕ ΑΛΑΓΕΣ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ,ΔΟΥΛΕΨΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΑΣ ΦΟΛΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ... ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ !!!ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)