Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Πυρ κατά βούληση σε βάρος του προέδρου των Λουτρών



Δεν είναι και η καλύτερη εποχή φαίνεται για τον πρόεδρο της επιχείρησης των ΛΟΥΤΡΏΝ .
Σε ένα αθώο θέμα για τα Λουτρά στο διαδίκτυο  τα πυρά που δέχεται είναι πολλά . Μάλιστα κάποια σχόλια φαίνεται ότι είναι από το περιβάλλον του . Συγκεκριμένα  γράφουν


#
AνώνυμοςFeb 16, 2012 02:45 AM

    απαράδεκτος ο κύριος!! κάνοντας χόμπυ μερικές ώρες την εβδομάδα, βάση των επίσημων που ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμος Αλμωπίας, ο κύριος αυτός ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ 2,400 ευρώ το μήνα !! όπως το ακούσατε!προσωπικά σε τέτοιες εποχές θεωρώ ότι (για χόμπυ) αυτά είναι ασχημες προκλήσεις! εκ των προτερων δηλώνω ότι μιλάω με βάση οσα επισημα ανακοινωθηκαν! αν υπάρχει διευκρίνηση ότι το ποσό ΔΕΝ είναι αυτο...ζητάω συγνώμη!
ΑνώνυμοςFeb 16, 2012 02:47 AM

    είσαι σίγουρος προηγούμενε ότι τόσα παίρνει ο υπόγειος κύριος Ιωαννίδης? μήπως παίρνει περισσοτερα? λέω εγω τώρα....
ΑνώνυμοςFeb 16, 2012 05:37 AM

    Τι έγινε κύριε Ιωαννίδη και δεν ξεκινάει η έρευνα για τα Λουτρά για το χρέος που αφήσανε οι προηγούμενοι? αφού στη Γενική Συνέλευση δεν απαλάχτηκαν , όλη η Αριδαία "μιολάει" ότι το κουκούλωσες το θέμα και μάλιστα με πλαστογραφία..
    Πλέον μπορεί και ο κάθε δημοσιγράφος όπως εσείς κ. Βαφειάδη να ζητήσετε και να σας δώσουνε την απόφαση που στάλθηκε στην περιφέρεια και να ανατρέξετε στα αρχεία σας και να δείτε τι είχε αποφασίσει η Γενική συνέλευση..
#
ΑνώνυμοςFeb 16, 2012 07:28 AM

    ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ..........................................

ΑνώνυμοςFeb 16, 2012 07:28 AM

    Το μεγάλο φαγοπότι στα λουτρά τελείωσε με αυτό το Δ.Σ. γι΄αυτό ζορίζονται πάρα πολλοί συνδημότες μας. Το γεγονός ότι δεν απαλλάχτηκε η προηγούμενη διοίκηση ήταν λογικό, μια ματιά στα χρέη που άφησαν τα λέει όλα. Όσο αναφορά το "χόμπι" και αυτά που παίρνει ο πρόεδρος (που αποκλείεται να είναι αυτό το ποσό) καλά θα κάνουμε να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Αν πληρώσουν τα χρέη των προηγούμενων και η επιχείρηση, επιτέλους, είναι υγιείς, τι θα πούμε;;; είμαι όμως σίγουρος ότι και πάλι κάτι θα βρείτε, γιατί αυτός που χάνει τη μαρμίτα συνήθως σκούζει.

ΑνώνυμοςFeb 16, 2012 08:09 AM

    Μα ακριβώς αυτό λέμε 7:28 , ότι δεν απαλάχτηκε η προηγούμενη διοίκηση και βάση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης έπρεπε ήδη να υπάρχουν στα λουτρά ελεγκτές δημόσιας διοίκησης , παρ' όλα αυτά στην περιφέρεια έχει πάει απόφαση που τους απαλλάσει !!!!!! τους προηγούμενους ...!!
    Γιατί ? Αυτό επιφέρει και παράβαση καθήκοντος όταν αλλοιώνεται μια απόφαση αν δεν κάνω λάθος..
    Δηλαδή οι προηγούμενοι τα φάγανε και ο Πρόεδρος τώρα θα την κάνει υγιή την επιχείρηση πληρώνοντας και τα κλεμένα?
    Γιατί παίζει το κεφάλι του ο Πρόεδρος ? μήπως είναι ανακατεμένος και ο Δήμαρχος λόγω συγγενιών και ο ίδιος ο Πρόεδρος λόγω πελατών στο λογιστικό του γραφείο?
    Λέω εγώ τώρα ....

4 σχόλια:

  1. Δε μας δείχνεις ρε Σαμάντη τις φορολογικές σου δηλώσεις των τελευταίων 10 χρόνων να δούμε πως ζεις;;;;
    Μαρμίτα ΤΕΛΟΣΣΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάτε τα χέρια από τον γιάννη. είναι ο μοναδικός προέδρος που θα αφήσει έργο στα Λουτρά. όχι σαν τους άλλους που μόνο ρουφούσαν και ρουφούσαν ζεστό χρήμα. φτάνει πια έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ,ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΙΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΕΛΕΣ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ 7 ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ........ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝ 3 ΜΕΛΕΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ........ΓΙΑ ΨΑΧΤΗΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λοιπον κυριοι θα ειθελα να σας πω καποια πραγματα αλλα δεν μου επειτρεπετε απο εδω.επειδει ομως θα μπορουσαμε να μιλαμε ωρες σε αυτο το θεμα θα σας πω μονο αυτο η επιχειριση με στοιχια που θα δωθουν συντομα στην δημοσιοτητα απο Δ.Σ τον λουτρον ενα εχω να πω μην βιαζεσται.και κατι ακομα υπαρχουν εντιμοι ανθρωποιστην εποχη μας ενας ειναι ο Ιωαννιδης και ενας ειναι ο Κοτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)