Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ασυνείδητοι λαθροκυνηγοί



Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας καταγγέλλει τους ασυνείδητους οπλοφόρους που συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο. Με ανακοίνωση που  έδωσε στην δημοσιότητα αναφέρει:

Δεν τους έφτασε η κυνηγετική σεζόν που ούτως ή άλλως  λαθροθηρούσαν, αλλά συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να λυμαίνονται το καταφύγιο στην περιοχή του  Αετοχωρίου και όχι μόνο.Αυτοί οι δέκα – είκοσι ανεγκέφαλοι αμαυρώνουν όλη την κυνηγετική οικογένεια της Αλμωπίας. Οι θηροφύλακες του Συλλόγου παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν δεν είναι σε θέση να τους σταματήσουν.Έτσι, ο Κυνηγετικός Σύλλογος κάνει έκκληση σε όλους εσάς τους εκατοντάδες υγιείς κυνηγούς της Αλμωπίας:Βοηθήστε να τους σταματήσουμε!! Μην διστάζετε να μας ειδοποιήσετε όταν τους αντιληφθείτε. Δεν είναι ρουφιανιά αυτό. Ούτε μαγκιά αυτό που κάνουν αυτοί! Καταγγείλτε τους! Απομονώστε τους!Τις δύσκολες ημέρες του χιονιά οι θηροφύλακες και τα μέλη του Συμβουλίου αναγκάστηκαν μέρα – νύχτα να προσπαθούν να τους αποτρέψουν χωρίς να τα καταφέρνουν πάντα.Προτεραιότητα εκείνες τις μέρες είχε η βοήθεια στα θηράματα με ρίψεις τροφής και όχι το κυνηγητό με αυτούς τους υποτιθέμενους κυνηγούς.
Οι περισσότεροι από εμάς ή τους γνωρίζουμε ή φανταζόμαστε ποιοι είναι.
Με το να λέμε λόγια στα καφενεία δεν κάνουμε τίποτα
Κάντε κάτι για αυτό που αγαπάτε!

Τηλέφωνο Συλλόγου: 2384021649
Πρόεδρος: 6979008229
Αντιπρόεδρος: 6945504297
Δασαρχείο: 2384021242
Θηροφύλακες: 6932527130 – 6972711340

4 σχόλια:

  1. kala einai prota na stamatisi o ZABION na kinigah sto katafigio kai meta oloi h alloi PROEDRE TO PSARI AP TO KEFALI VROMAEI KSEIPNA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oi perissoteroi apo SAS.... afou tous kserete h fantazaste poioi einai,peite ta onomata tous alla kai ta dika sas onomata!!!! gia na mh vrwmaei to psari apo to kefaliiii!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοιταξτε την καμπουρας σας και μην ασχολειστε διμοκρατια εχουμε εεεεεεεεεε ο καθενας οτι γουσταρει κανει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)