Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση του Δήμου Αλμωπίας για γέλια και για κλάματα



Τα έχουν τελείως χαμένα εκεί στον Δήμο Αλμωπίας . Με μια ανακοίνωση που δεν θα την συνέτασσε ούτε βρέφος προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα .
Η ανακοίνωση βγήκε προφανώς για να διασκεδάσουν ς τις  εντυπώσεις, αλλά διασκεδάζουν πασιφανώς  τους πολίτες του Δήμου  Αλμωπίας. ΄Ετσι σε απάντηση ανάρτησής μας που αφορούσε την έντονη φημολογία περί παραίτησης του Αντιδημάρχου Νίκου Παρούτογλου , η οποία εντάθηκε μετά την ξαφνική μεταμεσονύχτια συνάντησή του χθες  με τον Δήμαρχο στο Λουτράκι  , εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση από τον Δήμο Αλμωπίας:
«Με αφορμή δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης , περί επικείμενης παραίτησης του Αντιδημάρχου Νίκου Παρούτογλου έχουμε να δηλώσουμε τα εξής . Ουδέποτε τέθηκε θέμα παραίτησης του Αντιδημάρχου και ουδέποτε ασκήθηκε η οποιαδήποτε πίεση , όπως και κανείς δεν απαίτησε την παραίτηση του . Στη μεταξύ μας συζήτηση , που έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής 19/02/2012 , σε καφέ στο Λουτράκι , επικεντρωθήκαμε αποκλειστικά σε θέματα που αφορούσαν τη καλύτερη λειτουργία του Δήμου , θέτοντας τις προτεραιότητες για την από δώ και πέρα πορεία του Δήμου.»
Δηλαδή , ούτε λίγο –ούτε πολύ μας περνάνε όλους για μα..κάκες ή είστε εσείς  πολύ μα…κάκες .. Από πότε κ. Δήμαρχε τα θέματα που αφορούν  την καλύτερη λειτουργία του Δήμου  συζητούνται στα διάφορα καφέ; Ομολογείτε δηλαδή  ότι έχετε καταντήσει τον Δήμο Καφενείο;  Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς , ακόμα και σεις, ότι λειτουργείτε με αυτό τον τρόπο;
Ποιο ήταν το τόσο επείγον  για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου που χρειάστηκε αυτή η τόσο  εσπευσμένη  μεταμεσονύχτια συνάντηση;  Γιατί δεν καλείτε μεταμεσονύχτιες ώρες και άλλους αντιδημάρχους  για παρόμοιες συζητήσεις;Αν υπάρχει έστω και ένας που να σας  πιστέψει  , τότε το πιστεύουμε και μεις……






14 σχόλια:

  1. Εμείς το πιστεύουμε κ. Σαμάνδη όσο και αν σας φαίνετε απίστευτο. απίστευτα μας φαίνονται άλλα πράγματα που θα έπρεπε σαν δημοσιογράφοι να τα αναδείξετε αλλά αν δεν έχει μαρμίτα δεν γίνετε τίποτα.. Απο τα Λουτά είσαι , γιατί δεν ζητάς να μάθεις γιατί θάφτηκε το θέμα? ποιός έχει ευθύνες και γιατί δεν κάνεις και την καταγγελία στους αρμόδιους?
    Απλά θίγεται θέματα που δεν μπορείτε να αποδείξετε, όπως το γιατί πήγε Αντιδήμαρχος το βράδι στα Λουτρά,.. και γιατί δηλαδή να τον καλέσει ο Πασόης στα Λουτρά και να ζητήσει την παραίτηση του και να μην το κάνει στον Δήμο?
    Βλέπεις κ. Σαμάνδη όλα έχουν 2 όψεις ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός γράφει για Λουτρά, κοιμισμένο παπαγαλάκι του Δημάρχου για Λουτράκι λέει, γράφει όχι για Λουτρά εκτός κι αν έγινε κι άλλη συνάντηση εκεί!!!! Εσύ φαίνεται ότι ξέρεις καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελάτε μωρέ που καθόμαστε και ασχολούμαστε με τις ανοησίες του Παρούτογλου. Δική του πρωτοβουλία είναι σίγουρα το κείμενο, μιας και ο Δήμαρχος αν απαντούσε σε κάθε θέμα που ανέκυπτε στο ίντερνετ δεν θα έκανε τπτ αλλό απτο να βγάζει ανακοινώσεις διάψευσης. Τέτοια εσωστρέφεια δεν αντέχεται άλλο. Χάνουμε τα ουσιώδη και βγάζουν ανακοινώσεις για το αν θα παραιτηθεί ο διάττοντας αστέρας του Δήμου. Και όσο ο Πασόης ταυτίζεται με τον Παρούτογλου, τόσο υποβιβάζει τον εαυτό του στα μάτια όλων μας. Αυτό πότε θα το καταλάβει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πασόης είναι πλέον υπόλογος για το θέμα των Λουτρών και δεν βλέπω κανέναν να τον ενδιαφέρει, όταν όμως θα σκάσει η βόμβα στα χέρια του (ζήτημα ημερών) τότε θα τρέχει να κρυφτεί...
    ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ Δήμαρχος και Πρόεδρος των Λουτρών, ο οποίος σιωπά ένοχα που δεν βγάζει ανακοίνωση με ην απόφαση που έστειλε στην περιφέρεια για το θέμα αυτό για να κλείσουν στόματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ:
    1. ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ
    2. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ
    3. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΥΙΟΣ
    4. ΠΑΣΟΗΣ
    5.
    6.

    ΑΡΑ: ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ.ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο φον ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ? ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ !!! ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΒΓΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΦΛΟΜΟΣΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑ !!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ !!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! Υ.Γ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΚΕΔΑ ΔΗΘΕΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ??? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ !!! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΚΕΔΑ ΔΗΘΕΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ? ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΑΜΟΓΙΑ?????????????????????Π,,,,,,Η



    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ??????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έργμασιν εν μεγάλοις, πάσιν αδείν χαλεπόν.

    Σόλων, 630-560 π.Χ., Αθηναίος νομοθέτης & φιλόσοφος

    μτφρ: στα μεγάλα έργα είναι δύσκολο να είναι όλοι ευχαριστημένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ.ΣΤΗΝ ΔΗΚΕΔΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ !!! ΑΙΣΧΟΣ !!! ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ , ΚΑΘΑΡΣΗ , ΕΝΤΙΜΟΤΙΤΑ ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ . ΕΙΣΤΕ
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κρήτες αεί ψεύσται, κακά θηρία, γαστέρες αργαί.

    μτφρ: Οι Κρήτες είναι πάντα ψεύτες, είναι άγρια θηρία και λαίμαργοι.

    Επιμενίδης ο Κρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)