Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ήττα για την Αναγέννηση, 1-0 από την Καλλιθέα.



Με ένα γκολ του Μιχαλόπουλου στο 37’ με μακρινό σουτ έχασε η Αναγέννηση στην Αθήνα απο την Καλλιθέα με 1-0.
Η Αναγέννηση ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του παιχνιδιού,μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους. Η φάση του 37΄ έμελε να παραμείνει έως το τέλος του παιχνιδιού παρόλη την προσπάθεια των παικτών της Αναγέννησης να γυρίσει το παιχνίδι.
Φάσεις και γκολ
6΄ ο Μπέκα εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Κατσούλης μπλόκαρε
15΄  εκτέλεση κόρνερ από τον Μπέκα, ο Στεφανίδης έπιασε την κεφαλιά, στην πορεία ο Σερέτης έκανε την προβολή, αλλά οι αμυντικοί της Καλλιθέας απέκρουσαν πάνω στη γραμμή.
23΄ ο Νταντίδης έβγαλε τον Στεργίδη σε θέση βολής απέναντι στον Κατσούλη, αλλά  ο πορτιέρο των γηπεδούχων απέκρουσε σωτήρια.
30΄ ο Μιχαλόπουλος έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Αποστόλου με διπλή επέμβαση μπλόκαρε.
37΄ ο Μιχαλόπουλος έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει, Αποστόλου.
41΄ λάθος στην άμυνα της Αναγέννησης, ο Μιχαλόπουλος έκανε το πλασέ, υπό την πίεση του Χατζόγλου αλλά ο Σερέτης έδιωξε σε κόρνερ πριν αυτή περάσει την γραμμή της εστίας.
Στο 48΄ ο Ιορδανίδης πλάσαρε απο κοντά μετά από πάσα του Τσικνίδη.
55΄ απ’ ευθείας φάουλ του Κατσίκη, ο Αποστόλου έδιωξε σε κόρνερ.
Η Αναγέννηση έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πετύχει την ισοφάριση, όταν στο 87’ ο Ιορδανίδης βρήκε τον Τζεβελέκη, ο οποίος σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Μουσταφίδη και κατέληξε κόρνερ.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Αρκούδας, Αρβανίτης, Ηρακλής, Ρουσάκης, Κατσίκης (90´ Πρίπου), Ντιαλό (67´ Μαρουκάκης), Βιδάλης (82´ Φουντουκίδης), Μουσταφίδης.

Αν. Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αποστόλου, Χατζόγλου (71´ Καρπούζης), Σερέτης, Ντατίδης, Τσικνίδης (82´ Αλμπάνης), Ιορδανίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης, Μπέκα (80´ Τζεβελέκης), Στεφανίδης.

Αποστολή  Δ.Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)